MODERN HOSPITALITY SHOW

VENUEZ18
8th edition - 25, 26 & 27 March 2018 - Antwerp

Wil je je hospitality zaak afstemmen op een mooie toekomst, dan kom je elk jaar in Antwerpen de nieuwste trends in design, eten, slapen en drinken opsnuiven. 

TRADE VENUEZ is een hoogwaardig gespecialiseerd platform voor de vernieuwende conceptuele hospitality. Daarmee is het de ontmoetingsplek voor hospitality ondernemers, brand managers, toeleveranciers, consultants, designers, architecten, conceptontwikkelaars, bartenders, chef-koks, trendwatchers en andere stakeholders. De organisatie heeft als ultieme doel de hospitality sector naar een hoger platform te tillen. 

TALKS Op verschillende vlakken worden programma’s, seminars, discussies en tastings georganiseerd. Topondernemers bespreken het verleden en de toekomst van de industrie. Hospitality specialisten en premium merken uit de hele wereld tonen hier hun vakmanschap op het gebied van drinks (cocktails, koffie, spirits, bier, frisdranken), food, hotel, concept, vormgeving, technologie en beleving. In 2015 organiseerde VENUEZ voor de eerste keer het vakseminarie 'What's The Future?'. In 2016 werd het eerste Hops & Barely Square, onder leiding van Master Beer Sommelier Sofie Vanrafelghem georganiseerd. Hier stonden workshops en beer talks centraal. Daarnaast lokken de Show Bars van (inter)nationale bartenders als Scott Baird, Marian Beke, Marc Alvarez, Giuseppe Gallo en Hannah Van Ongevalle al enkele jaren veel geïnteresseerden. 

TRENDS De hospitality industry is onderhevig aan steeds hogere eisen en nieuwe ontwikkelingen. Vernieuwing en merkbeleving staan dan ook centraal op het event. Daarbij is het de missie van de organisatie om elk jaar de actuele trends te tonen die relevant en inspirerend zijn voor de uitbouw van een goede hospitality.


Si vous souhaitez adapter votre entreprise horeca en vue d’un bel avenir, rendez-vous chaque année à Anvers pour y dénicher les toutes dernières tendances en matière de cuisine, hôtellerie et boissons.

TRADE VENUEZ est une plate-forme spécialisée de haut niveau pour un horeca conceptuel innovant. C’est le lieu de rendez-vous pour les entrepreneurs horeca, brand managers, fournisseurs, consultants, designers, architectes, développeurs de concept, barmans, chefs cuisiniers, trendwatchers et autres parties prenantes. L’objectif ultime de l’organisation consiste à hisser le secteur de l’horeca vers une plate-forme plus élevée. 

TALKS Des programmes, séminaires, tables rondes et tastings sont organisés dans différents domaines. Des entrepreneurs de haut niveau commentent le passé et l’avenir du secteur. Des spécialistes de l’horeca et de grandes marques internationales viennent y démontrer leur savoir-faire professionnel en matière de boissons (cocktails, café, spiritueux, bière, boissons non alcoolisées), food, hôtellerie, concept, design, technologie et expérience. En 2015, VENUEZ a organisé la première édition du séminaire professionnel What's The Future? 

TRENDS Le secteur de l’horeca est confronté à des exigences de plus en plus fortes et à de nouveaux développements. En conséquence, l’innovation et l’expérience de la marque sont au cœur de l’événement. En outre, la mission de l’organisation consiste à présenter chaque année les tendances actuelles pertinentes et inspirantes pour le développement d’un bon horeca. 

After Movie VENUEZ17