The Autumn Gold

The-Autumn-Gold-LR.jpg

Bar
@bibleofdrinks
bibleofdrinks.com

Bartender
Jonathan Scheerlinck

Recept
40ml Lavender infused Calvados
20ml Old Jenever (Filliers Barrel Aged Jenever 1997)
20ml Old Madeira (Justino's Madeira Colheita 1997)
20ml Amarguinha
3 Dashes Lavender Bitter (Scrappy's Bitters)
Amandelolie

Method
Stir
Alle ingrediënten samen in een mixing glass, voeg ijs toe
Stir alles en strain in een gekoeld glas

Garnish
Fresh lavender, 3 drops amandelolie

What were you thinking?

Ik krijg het warm van dalende temperaturen, kortere dagen en de roodbruine verkleuring van herfstbladeren. Mijn Autumn Gold op een knusse plek, met een eenvoudig maar wonderlijk zicht op hoe de bomen hun bladeren laten transformeren en verharden. Snoezige sokken, jazz, mijn sipping cocktail en ik ben compleet.