Erk Potur
Mar
18
2:50 PM14:50

Erk Potur

The Concept of Himkok

We kijken graag op naar hoe ze het over onze landsgrenzen heen, maar wat is het verhaal achter zo’n wereldse zaak? Erk bouwt al 25 jaar concepten uit, en Himkok (Oslo) - met een distilleerderij in waarmee ze 80% van de spirits huisgemaakt is -  is zo een van zijn succesverhalen. Als gamechanger binnen de industrie brengt hij het verhaal achter deze bar en ontdek je hoe hij de Noorse cultuur viert en voedt in zijn aanpak.

View Event →
Ran Van Ongevalle
Mar
18
2:05 PM14:05

Ran Van Ongevalle

The Most Minimalistic Menu & Forward Drinking: re-thinking the way we’re drinking

En of we trots waren op ons Belgisch vakmanschap toen we hoorden dat Ran deel ging uitmaken van het team in The Artesian (Londen)! Hij komt terug en brengt de verse nieuwe trends mee naar onze mainstage. Alles over hun minimalistische en uitgepuurde aanpak. Zijn titel zegt genoeg: na deze talk ben je future proof.

View Event →
Tim Etherington
Mar
18
1:20 PM13:20

Tim Etherington

The Answer To Life, The Universe & Everything

De healthy lifestyle is niet meer weg te denken binnen de leefwereld van onze gasten en dat weerspiegelt zich binnen de hospitality. Maar waarom houden we geen rekening binnen de industrie met onze eigen gezondheid of dat van de werknemers? Na de talk van Tim Etherington weet je precies hoe je aan de slag moet. Want healthy duurt het langst.

View Event →
Antonio Naranjo
Mar
17
6:00 PM18:00

Antonio Naranjo

Dr.Stravinsky Number 3 Mapa Mundi

Deze bartender met Cubaanse roots overtuigde de jury’s tijdens competities als World Class, Bacardi Legacy en Havana Club. Hij leerde de kneepjes van het vak in Himkok (Oslo, Noorwegen) en staat ondertussen aan de wieg van zijn eigen bar: Dr. Stravinsky. Ondertussen is deze plek al de ‘90th Best Bar of the World’ en benoemd tot de beste Spaanse bar. In zijn cocktailmenu weeft hij fermentaties en destillaties en vertelt er tijdens VENUEZ19 alles over: hoor het verhaal achter zijn werelds menu ‘Number 3 Mapa Mundi’.

View Event →
Didier Van den Broeck
Mar
17
5:15 PM17:15

Didier Van den Broeck

How to Open the Busiest Cocktailbar in the Country

Als 22-jarige opende Didier Van den Broeck de plek waar elke cocktailliefhebber moet geweest zijn. In Dogma proef je classics, maar ook nieuwe gedurfde creaties. Maar wat is het verhaal achter deze Belgische unicum? Deze crazy bartender doet zijn 5 jaar Dogma uit de doeken: hoe start je, hoe bouw je uit en hoe breng je alles tot een goed einde. 

Picture by Nullam Microwaveum

View Event →
Diego Ferrari
Mar
17
4:30 PM16:30

Diego Ferrari

Low Alcohol Cocktails-New Frontier in Mixology

Misschien deed je al eerder inspiratie op via zijn groep op Facebook ‘Cocktail Art’, op het podium vertelt hij meer over zijn boek ‘Low Alcohol Cocktails - New Frontiers in Mixology’. 

Het is niet langer een trend om een kwalitatief, diepgaand aanbod low alcohol-cocktails aan te bieden, het is een must. Diepgaande low alcohol-cocktails: challenge accepted.

View Event →
Jente Gees
Mar
17
3:45 PM15:45

Jente Gees

Hijacking hormones to elevate hospitality

Head Bartender van The Pharmacy en mede-eigenaar van 7knots Genever Jente Gees gaat onder het mom van ‘hijacking hormones’ dieper in op het menselijke aspect binnen de hospitality. Elke bartender weet het: je drankje moet afgelijnd zijn met de persoon voor wie het bestemd is. Maar hoe krijg je nu net die connectie? Hij betreedt ons podium met zijn internationale ervaringen en ‘building blocks’ voor de ultieme guest experience.

View Event →
Stephen Martin
Mar
17
3:00 PM15:00

Stephen Martin

The Bartenders Society, een internationale cocktail en soft cocktail wedstrijd voor bartenders, organiseert opnieuw een BENELUX selectie op 8 april te Brussel en Stephen Martin vertelt je er graag alles over.

Maak kennis met het thema “when mixology meets gastronomy” en de heerlijke landbouwrum van Saint James! We duiken terug in de tijd en presenteren jullie de oudste cocktail, alsook de oudste coquetel!

View Event →