DE UNIEKE DUVEL VERHALEN

DEZE HERFST ONTDEK JE OP DE DUVEL FLESJES GLOEDNIEUWE RUGETIKETTEN! ALLE FLESJES KRIJGEN BEKENDE EN MINDER BEKENDE BROUWVERHALEN MEE. ELK VERHAAL WORDT GEÏLLUSTREERD MET EEN ORIGINELE TEKENING GEÏNSPIREERD OP HOUTSNIJWERK. DIT MASTERY PROGRAMMA WERD SUCCESVOL GELANCEERD IN DE VERENIGDE STATEN EN NU IS DUVEL KLAAR OM DE VERHALEN TE VERTELLEN AAN DE BELGEN.

Sinds het ontstaan van de brouwerij in 1871 wordt er met heel veel passie en straf vakmanschap door de familie Moortgat gebrouwen. Via de nieuwe rugetiketten wil Duvel zeven verschillende verhalen op een originele, lichtjes artistieke manier met een dosis Belgische nuchterheid, vertellen aan de Duvel lover. 

Via tekeningen worden de 4 generaties belicht, het ontstaan van het bier, de duur van het brouwproces, de herkomst van de gist, enzovoort. Op duvel.be vind je alle illustraties en verhalen terug en uiteraard ook op alle flesjes in de supermarkt, bierhandel en horeca.