THE PHARMACY EXPERIMENTAL

FOOD - DESIGN - DRINKS - CLOTHES - MUSIC - ARCHITECTURE 

Nanouk Le Blog, alias Nanouk De Cauwer, opende onlangs de concept store Jackie Jane in hartje Gent. De Belgische blogger werkte samen met fashion designer Kim Stumpf. Samen selecteerden ze verschillende entrepreneurs die hun (tijdelijke) boetiek vestigden in de concept store. Denk aan: juwelenlabel 21 12, healthy food chef Elisa Kookt en papieren hebbedingen van Mofelito PaperitoMet dit concept willen de dames jonge ondernemers ondersteunen en hun gasten en bezoekers een echte 'handmade in Belgium' vibe bezorgen. 

Uiteraard mochten de cocktails niet ontbreken in dit verhaal! Nanouk werkte samen met The Pharmacy en samen lanceerden ze 'The Pharmacy Experimental' in dit unieke, Gentse pand. Verwacht je aan het onverwachte: te gekke cocktails en ander lekkers. Pass by to get your potion! 

Het pand waarin deze concept store gevestigd is, ademt een lange geschiedenis. Het is een neoclassicistisch herenhuis gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw. Tussen 1955 en 1964 was het pand het onderdak van de bekende Belgische schrijver Hugo Claus. In die tijd maakte hij deel uit van de kunstzinnige COBRA beweging van Karel Appel. Een pand met een ziel, veel karakter en creativiteit dus! 

JACKIE JANE
Predikherenlei 13
9000 Gent