DSM INTERIOR WORDT INSIDE

Le Couver - Nieuwpoort 

Le Couver - Nieuwpoort 

Onder de naam DSM Interior Projects werden honderden inrichtingen van horecazaken gerealiseerd. Zaakvoerders Ian en Sven Meulemeester benadrukken al geruime tijd het cruciale belang van goede interieurconcepten voor de overleving van de hospitality sector. Een nieuwe bedrijfsnaam maakt deze ingeslagen richting beter kenbaar aan de buitenwereld. Inside is de korte en duidelijke nieuwe naam van DSM Interior Projects. Tegelijk is Inside verhuisd naar een uniek en ruim pand in Brugge om in optimale omstandigheden te kunnen functioneren. Net zoals haar succesvolle horecaklanten is ook Inside ervan overtuigd dat een bedrijf zichzelf constant in vraag moet stellen en tot concrete actie moet overgaan. Niet alleen bij haar klanten zorgt Inside voor grote vernieuwingen, ook bij zichzelf. 

Bistro La Bonotte - Nukerke 

Bistro La Bonotte - Nukerke 

Inside is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurconcepten voor de hospitality sector. Dit gaat een stuk verder dan een mooi interieur. Het is een vertaling van het totaalconcept dat de hospitality ondernemer in gedachten heeft, van de beleving die hij wilt ervaren, van de reacties die hij wilt uitlokken, van de aantrekkingskracht die hij wilt uitoefenen. Daarbij is niet alleen de look belangrijk, maar ook de functionaliteit en de duurzaamheid van de inrichting. Deze elementen dragen in belangrijke mate bij tot het succes en de rendabiliteit van de zaak. Een horecaspecialist als Inside houdt hier altijd rekening mee. Met een goed interieurconcept kan je veel nieuwe klanten lokken en een belangrijke voorsprong nemen op de concurrentie.

Bistro La Bonotte - Nukerke 

Bistro La Bonotte - Nukerke 

Inside realiseert binnen de 2 à 3 weken een make-over en binnen de 5 à 6 weken een volledig nieuwe inrichting met een hoge afwerkingsgraad. Inside heeft talrijke referenties wat betreft inrichtingen van hotels, bed&breakfasts, restaurants, brasseries, tea-rooms, cafes en frituren. 

Inside kijkt ernaar uit om zich verder te focussen op het ontwikkelen en realiseren van interieurconcepten voor de hospitality ondernemers.

Klik hier voor meer info!