S.PELLEGRINO YOUNG TALENTS

HET ITALIAANSE WATERMERK S.PELLEGRINO WIL DE GROTE CHEFS VAN MORGEN ONTDEKKEN EN STEUNEN. TROUW AAN DAT ENGAGEMENT, BUNDELT S.PELLEGRINO NU 50 JONGE BELGISCHE CHEFST IN EEN GIDS. DIT DEDEN ZE IN SAMENWERKING MET HET MAGAZINE GASTROMANIA.

De "S.Pellegrino Young Talents Guide"is de nieuwste gids die ons laat kennismaken met de jonge generatie chefs die zich elke dag in de keuken inzet voor hun (meestal beroemde) chef. Met deze gids worden de jonge talenten zelf op de voorgrond geplaatst.

De geselecteerde chefs zijn chefs jonger dan 35 die beschouwd worden als de toekomst van de Belgische gastronomie. Ze waren reeds gekend door hun inschrijving voor de S.Pellegrino Cooking Cup of de S.Pellegrino Young Chef Of The Year Award. De gids is niet te koop, maar zal beschikbaar zijn in de restaurants van de 50 jonge chefs. De eerste editie van de S.Pellegrino Young Chef Of The Year wedstrijd leidde begin dit jaar tot de ontdekking van 10 talentvolle chefs. Met deze gids wil men nog een stap verder gaan en het grote publiek laten kennismaken met nog andere talent van eigen bodem. Deze gids is lang niet volledig, maar brengt een eerbetoon aan de jeugd, aan iedereen die met overtuiging zijn roeping volgt en aan de bijbehorende passie.