TWISTED LIMONCELLO

Limoncello is, naast een lekker digestief, ook het ideale ingrediënt voor een verfrissende en originele cocktail! Het Belgische spirit merk 2240 Social Club deelt enkele cocktailrecepten die hun artisanale likeuren tot perfecte cocktailbasis verheven.

De citroenlikeur ‘Twisted Limoncello’ is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse recept, maar bevat Belgische toetsen. De likeur wordt gemaakt met hand geplukte, biologische Italiaanse citroenen en gebrouwen in het Belgische Zandhoven.

Al snel breidde 2240 Social Club het assortiment uit met ‘Spiked Orangecello’, een likeur op basis van Siciliaanse sinaasappels, en ‘Apple Pie’, een zoet brouwsel op basis van appel, kaneel en een geheime kruidenmix.

Ontdek de creatieve en verkwikkende cocktailrecepten hieronder.

PINK LIMONCELLO COOLER
- Vul het glas voor driekwart met ijs en giet er een scheutje frambozencoulis over.
- Voeg 4cl Twisted Limoncello toe en vul het glas aan met agrum.
- Roer alles door elkaar en werk af met verse frambozen en muntblaadjes.

 

 

THE SPIKED ORANGE
- Vul het glas voor driekwart met ijs.
- Voeg 3cl bruine rum toe en 3cl Spiked Orangecello.
- Vul aan met tonic en werk af met zeste van sinaasappel.

 

 

THE APPLE-PIE MARTINI
- Vul een martini glas met enkele ijsblokjes.
- Voeg 2cl ijskoude vodka toe en 4cl Apple Pie.
- Werk af met een dun schijfje verse appel.

 

 

2240 Social Club lanceerde onlangs een nieuwkomer: Spiced Ginger, een pittige likeur op basis van verse gember die zowel koud als warm kan gedronken worden. Ontdek hier meer informatie over 2240 Social Club.