SEDUCTIVE CAVA

PRODUCT 10.jpg

DE BEFAAMDE CATALAANSE KELDERS EN WIJNGAARDEN VAN CODORNÍU-RAVENTÓS VERVAARDIGEN AL EEUWENLANG DE SPAANSE CAVA 'ANNA BLANC DE BLANCS BRUT RESERVA'. NA SUCCESSEN IN GROOTSTEDEN ALS NEW YORK, LONDEN EN TOKIO, IS NU OOK BELGIË AAN DE BEURT! 

PRODUCT 7.jpg

VROUWELIJK GEHEEL Deze bijzondere cava richt zich tot de hippe bars van het land. Anna Blanc de Blancs Brut Reserva is een elegante cava, aangeboden in een uniek design: de witte fles trekt direct de aandacht met haar fijne gouden print en het silhouet van Anna de Codorníu. Kortom een modern en vrouwelijk geheel dat volledig aansluit bij de hedendaagse elegante, verfijnde vrouw.

VAARDIGE TRADITIE Anna Blanc de Blancs Brut Reserva heeft haar naam te danken aan de erfgename van Codorníu (17e eeuw) en is het resultaat van een vaardige traditie en uitgediepte knowhow van de groep. Het is de eerste cava die vermengd is met Chardonnay, wat zorgt voor een weergaloze frisheid. Deze Blanc de Blancs is een Cava Reserva die meer dan 15 maanden heeft gerust in de kelders van Codorníu. Complexiteit en elegantie maken deze cava een uniek product.

PRODUCT 2.jpg

FIJNE BUBBELS De Catalaanse cava serveert fijne accenten van exotisch fruit en citrusvruchten, in combinatie met aroma’s van brioche. De smaak is vol en rond en de fijne bubbels strelen het gehemelte. In België wil Anna de meest veeleisende consument verleiden met een exclusieve verdeling door Vrancken Pommery in een selectie van bekende en gerenommeerde gastronomische restaurants en concept bars. 

Klik hier voor meer informatie!