A NEW FLAVOR

FÏNLEY, HET VERFRISSENDE DRANKJE DAT ERVARING VERREIST, LANCEERT EIND NOVEMBER EEN NIEUWE SMAAK: FïNLEY MOJITO!  DEZE NIEUWKOMER LUIDT METEEN DE VIERDE SMAAKVARIANT VAN DE PARELENDE FRISDRANK VOOR VOLWASSENEN IN. ZOALS DE NAAM AL LAAT RADEN, SMAAKT DE JONGSTE TELG ZOALS DE BEKENDE EN GELIEFDE COCKTAIL. DITMAAKT ER METEEN OOK EEN IDEAAL ALCOHOLVRIJ APERITIEF VAN!

EXOTIC FLAVORS De ingrediënten van een ‘echte’ Mojito, rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt, ken je vast en zeker wel. Het Coca-Cola R&D Centrum in Anderlecht, het tweede grootste innovatiecentrum van Coca-Cola wereldwijd, kon deze exotische smaak vangen in de nieuwe FÏNLEY Mojito, de vierde smaakvariant na Citroen & Vlierbloesem, Pompelmoes & Bloedappelsien en Sinaasappel & Cranberry.

FRISDRANK VOOR VOLWASSENEN De nieuwe FÏNLEY Mojito verkrijgt zijn heerlijk frisse smaak uit limoensap, natuurlijke aroma’s en munt-extract. Het verfrissende drankje is uiteraard op-en-top FÏNLEY: een frisdrank voor volwassenen, met lichte bubbels, caloriearm, enkel gezoet met suiker en zoetstoffen van natuurlijke oorsprong (stevia-extract) en zonder bewaarmiddelen.