BULLDOGS EVERYWHERE

BULLDOG GIN, DE EIGENZINNIGE GIN MET ROOTS IN WERELDSTEDEN LONDEN EN NEW YORK, HEEFT ZIJN ZINNEN OP ANTWERPEN GEZET. EN DAT ZULLEN WE GEWETEN HEBBEN! 

STATEMENTS Bulldog Gin wants to stir things up! Net zo zelfverzekerd als ‘t Stad en met dezelfde attitude en koppigheid, verandert de Londense Dry Gin Antwerpen in een universum van straffe statements. “Be Anything”, “Explicit Liquid”, “Unleash”, “Independent Spirit”, “Unlabel” en “Bold, never regular”. Bulldog Gin laat zijn tanden zien in een eigenwijze en onbescheiden campagne die over heel Antwerpen verspreid zal worden. De statements zullen terugkomen op gigantische geveldoeken in de hipste winkelbuurten, op trams, in street tags & posters en stickers in talrijke bars. Ze roepen de Antwerpenaren op om vooral zichzelf te blijven.

TOUGH DOG Stoer vanbuiten, maar zacht vanbinnen, ook hier hebben Bulldog Gin en Antwerpen elkaar gevonden. Het bijzonder stoere uiterlijk met de zwarte fles en spiked hondenhalsband verbergt namelijk een zijdezachte London Dry Gin. De unieke blend van 12 exotische botanicals wordt viervoudig gedistilleerd in een Engelse stokerij. Bulldog Gin is dan ook niet voor niets sinds zijn lancering in België, twee jaar geleden, doorgestoten tot de derde meest verkochte gin in België. Een gin & tonic, een authentieke Bulldog Collins of zelfs een Negroni,... Bulldog Gin drink je zoals jij er zin in hebt. Laat de innerlijke bulldog in je los op wearebulldog.be.