STARS IN THE SKY

VANAF DECEMBER TOONT TOPCHEF PETER GOOSSENS ZIJN CULINAIRE KUNSTEN OOK IN DE LUCHT. GOOSSENS ZAL DE MAALTIJDEN VOOR DE BUSINESS CLASS PASSAGIERS VAN BRUSSELS AIRLINES VERZORGEN. DAARMEE WIL DE MAATSCHAPPIJ EEN VLIEGENDE AMBASSADEUR VOOR BELGIË ZIJN. DE MAALTIJDEN ZULLEN AAN BOORD VAN INTERCONTINENTALE VLUCHTEN NAAR AFRIKA EN DE VS GESERVEERD WORDEN.

De chef van het gerenommeerde restaurant Hof Van Cleve heeft zes menu’s bedacht die het beste van de Belgische gastronomie tentoonspreiden aan de internationale passagiers van Brussels Airlines. Net daarom koos Peter Goossens voornamelijk voor streek- en seizoensproducten. “We hebben ernaar gestreefd gerechten te creëren die de restaurantervaring op 10.000 meter in de lucht kunnen oproepen. Het was geen evidente opdracht, gezien er veel restricties zijn voor vliegtuigmaaltijden, maar het resultaat mag er zijn. Het was een unieke ervaring om dit samen met Brussels Airlines te doen en ik kijk uit naar de reacties van hun gasten aan boord”, zegt de topchef.

Daarnaast selecteerde hij ook zes Oost-Vlaamse bieren om bij de menu's te serveren, waaronder Steenuilke en Malheur. Al jaren levert Brussels Airlines inspanningen om een vliegende ambassadeur van België te zijn. Aan boord van de Brussels Airlines vluchten wordt een ruime selectie van Belgische bieren & wijnen aangeboden. Passagiers worden ook verwend met Belgische pralines en kazen van Kaasaffineurs Van Tricht in Antwerpen.

Ontdek hier het menu!