BULL'S BEER

DE ITALIAANSE DESIGNSTUDIO 'PININFARINA', ONDER MEER BEKEND VAN HAAR ONTWERPEN VOOR AUTOMERK FERRARI, HEEFT EEN TAPINSTALLATIE BEDACHT VOOR JUPILER. DE HASSELTSE CLUB VERSUZ KREEG ALVAST DE PRIMEUR.

THE BULL De stier is hét symbool van Jupiler. De manier waarop het woeste beest beweegt, diende als inspiratie voor de ontwerpers van Pininfarina. De Italianen doopten hun creatie dan ook niet onverwacht 'The Bull'. Het resultaat is een unieke tapinstallatie die op een stevige 'backbone' rust, omgeven door drie 'ribben' die de 'tap towers' vormen.

NIGHT CLUBS Paolo Pininfarina, voorzitter van het Italiaanse designbureau is enthousiast over z’n ontwerp: "wanneer ik naar The Bull kijk, zie ik energie en dynamiek, samengevat in een gesofisticeerd kader”. De Hasseltse club Versuz mag als eerste pronken met de opvallende installatie. Later zullen nog veertien andere Belgische clubs 'The Bull' installeren. Fuifgangers hoeven zich alleszins geen zorgen te maken: de pintjes smaken nog steeds hetzelfde.