DREAMING OF PILLOWS

DE FILOSOOF, HET LEGENDARISCH AMSTERDAMSE HOTEL, SLOOT VORIGE MAAND DE DEUREN OM EEN TOTAALRENOVATIE UIT TE VOEREN. HALVERWEGE 2016 GAAT HET HOTEL OPNIEUW OPEN EN WEL ALS EERSTE PILLOWS HOTEL. EN ER IS MEER…

NEW VISION Sandton Hotels, de groep achter De Filosoof, geeft hiermee haar visitekaartje af voor het vernieuwde en innoverende concept Pillows. Sandton oprichter en directeur Rogier Braakman verduidelijkt zijn visie: “met dit merk willen we ons de komende jaren onderscheiden met elegante (stads)hotels”. Pillows staat dus voor tijdloze ingetogen luxe, warmte en comfort, een ongedwongen sfeer en een ‘peaceful haven’ om te onthaasten in een drukke omgeving.

RESTYLING De bestaande Pillows hotels in Brussel en Zwolle (NL) worden de komende periode volgens het vernieuwde concept gerestyled. Daarnaast zullen de huidige Sandton hotels in Gent, Brussel Centre  en Cagnes-sur-Mer (FR) in 2016 getransformeerd worden naar Pillows! We'll keep you posted!