BOULANGERIE FRANCOIS

PREMIUM WODKA BRAND GREY GOOSE OPENT IN NOVEMBER DE POP-UP 'BOULANGERIE FRANÇOIS'. DE TIJDELIJKE BAKKERIJ ZAL KRAAKVERS BROOD, BEREID MET DEZELFDE ZACHTE WINTERTARWE DIE VOOR WODKA GEBRUIKT WORDT, AANBIEDEN. DAARNAAST SERVEERT GREY GOOSE OOK EEN DUO SMAAKVOLLE CONFITUREN: ABRIKOOS/LAVENDEL EN FRAMBOOS/BASILICUM. EEN SMAKELIJK SETJE LEKKERS DUS!

Boulangerie François vertelt het verhaal dat Maître de Chai François Thibault zelf schreef bij het ontwikkelen van Grey Goose. Zijn Fly Beyond visie ademt diens onverschrokken karakter want hij koos destijds voor onwaarschijnlijke ingrediënten. Vanuit Poitou-Charentes, bakermat van Cognac, slaagde hij erin om het wodkasegment te herdefiniëren door te werken met Picardisch kwaliteitsgraan dat dus ook de basis van het artisanaal brood vormt. 

Boulangerie François: Wiegstraat 8, 2000 Antwerpen (van 26 november t.e.m. 28 november van 9u tot 18u)

Meer info vind je hier