CHAMBERS OF THE CURIOUS

PREMIUM GIN MERK HENDRICK'S SPEELT ZES WEKEN LANG DOKTERTJE IN DE AUTHENTIEKE LA PHARMACIE ANGLAISE OP DE BRUSSELSE COUDENBERG. PATIËNTEN KUNNEN DE POP-UP BAR BEZOEKEN DOOR ZICH IN TE SCHRIJVEN VIA ONDERSTAANDE LINK. KLAAR OM IN JE BREIN TE LATEN PEUTEREN? WIJ WEL!

Hendrick's Chambers of the Curious is een opmerkelijke verzameling wetenschappelijke experimenten, speciaal ontworpen om de geheimen van het menselijke brein te ontrafelen. Aan de hand van een serie zinnenprikkelende behandelingen maak je een onvergetelijke reis doorheen je grijze hersenmassa. Elke ervaring stimuleert een specifieke hersenlob om uiteindelijk tot een creatief hoogtepunt te komen! Het is een unieke ervaring dat ontsproten is aan het creatieve brein van Max Colombie, de drijvende kracht achter de band Oscar And The Wolf.

Tot 31 oktober is iedereen welkom in de feeërieke cocktailbar van La Pharmacie Anglaise. Onze ervaren mixologists bereiden er de meest geraffineerde drankjes en cocktails.

Wil je deze unieke therapie voor geen geld ter wereld missen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een behandeling bij één van de specialisten en stel je geest open voor nieuwsgierigheid en creativiteit.

Klik hier om je in te schrijven

 

CHAMBERS OF THE CURIOUS: La Pharmacie Anglaise, Koudenberg 66, 1000 Brussel. (18 september t.e.m. 31 oktober op donderdag tot zaterdag van 18u tot 1u)