BAR EXTRAORDINAIRE PERRIER

PERRIER OPENT AANSTAANDE VRIJDAG EEN NIEUWE HOTSPOT IN ONZE HOOFDSTAD! BRUSSEL BARST VAN DE TRENDY HOTSPOTS. JE VINDT ER DE HIPSTE WINKELS, DE LEKKERSTE RESTAURANTJES EN DE LEUKSTE BARS. BINNENKORT KOMT DAAR NOG EEN PLACE-TO-BE BIJ.

Op vrijdag 25 september opent Perrier een pop-up cocktailbar onder de naam BAR EXTRAORDINAIRE PERRIER. In de bar krijg je cocktails volgens het ‘Perrier Mixology-principe’ voorgeschoteld. Allemaal op basis van natuurlijk Perrier bronwater. 

Mixology en street art ontmoeten elkaar in BAR EXTRAORDINAIRE PERRIER. Street artist L'Atlas ontwierp een limited edition uitgave van de bekende groene Perrier blikjes en inspireerde zich ook op street art voor de inrichting van de bar. Zijn grafische stijl werd doorgetrokken in het design van de bar die strak en werelds aanvoelt. 

Perrier is de ideale mixer voor (non-) alcoholische cocktails. De befaamde mixologist Laurent Greco stelde enkele moleculaire cocktails samen op basis van het sprankelende water. Iedere donderdag serveren de beste bartenders van België hun exclusieve Perrier signature cocktail. Onder meer Hannah Van Ongevalle van The Pharmacy en Ben Belmans van Bijou komen lippenlikkende cocktails serveren. 

BAR EXTRAORDINAIRE PERRIER: Louizalaan 78, 1000 Brussel (25/09 - 07/11 van woensdag t.e.m. zaterdag van 18u tot 24u)