KOOKEET

 

Kookeet bestaat 5 jaar en pakt uit met de drie Belgische driesterrenchefs: Geert Van Hecke, Peter Goossens en Gert De Mangeleer. Samen met 27 Brugse topchefs serveren ze drie dagen lang heerlijke gerechten aan democratische prijzen. 

Op Kookeet stel je als bezoeker zelf je menu samen uit het rijke aanbod aan culinaire verwennerij. Naast de dertig eetstanden is op het Kookeetplein ook een grote bar, een champagnebar en een aparte wijn- en koffiebar aanwezig. In het Kookpaleis vinden kookdemonstraties van de chefs en culinaire babbels plaats. 

De 30 topchefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of een hoge score bij Gault&Millau. Kookeet telt dit jaar 11 sterren. 

Geert Van Hecke van De Karmeliet*** is peter van Kookeet en waakt samen met topchef Patrick Devos en Shock-o-latier Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement. 

Meer info vind je hier