MUSIC, ART, FOOD & BEER: WILD JO'S MARKET

image002.jpg

HEB JE GEEN LIEF OF GEWOON GEEN ZIN IN AL DAT GEDOE ROND VALENTIJN? MARKEER DAN ZATERDAG 13 EN ZONDAG 14 FEBRUARI MET EEN GROOT KRUIS! DAT WEEKEND LANCEREN ENKELE GEDREVEN ONDERNEMERS DE EERSTE EDITIE VAN WILD JO’S MARKET. WAT MAG JE VERWACHTEN? JONG TALENT DAT EEN WAAIER AAN MODE, FOOD, VINTAGE, MUZIEK, COCKTAILS EN KUNST MEEBRENGT. DENK AAN EEN HIPPE MARKT WAAR CREATIVITEIT EN ONDERNEMERSCHAP FEESTVIEREN MET EEN GLAS SCHUIMENDE WILD JO IN DE HAND!

Schermafbeelding 2016-01-18 om 15.06.59.png

JONG TALENT Wild Jo’s Market wordt georganiseerd op één van de meest bruisende plekken van Antwerpen: de site van stadsbrouwerij De Koninck. Lokale artiesten en muzikanten zorgen voor live muziek, het Antwerpse breigoedlabel LN Knits warmt de bazaar op met haar assortiment wollen goodies, de mannen van Cocktail Crush shaken heerlijke drankjes in hun originele truck, Bastaard beschildert houten smartphone cases met de Antwerpse skyline en Parini provoceert met zijn Arrogantwerpen shirts en hoodies. Het brein achter de markt zijn drie Antwerpse vrienden die jonge ondernemers de kans willen geven om hun passie tentoon te spreiden aan het grote publiek.  

GEDEELDE LOCATIE De Wild Jo’s Market  deelt zijn locatie met Little Brewers Winter Garden, een winterse pop-up in de binnentuin van Stadsbrouwerij De Koninck. Het traditionele ‘bolleke’ en de vernieuwende Wild Jo vloeien het hele weekend rijkelijk. Het is trouwens niet toevallig dat die laatste zijn naam leende aan de bazaar. Vorig jaar sloegen de brouwers van De Koninck aan het experimenteren. Dat leverde onder andere het ontembare speciaalbier van hoge gisting Wild Jo op. Met dezelfde portie lef en creativiteit als die van de brouwers, staan jonge ondernemers 13 en 14 februari op Wild Jo’s Market.

JIJ OOK? Heb je zelf ook een bijzonder talent dat je wil delen met ‘t Stad, ben je net een start-up begonnen of wil je jouw oude kledij kwijt op de closet sale? Klik hier om meer te weten te komen en zelf ook deel te nemen aan deze coole samenwerking!