CHAMPAGNE TIME!

VANAF JULI 2016 WORDEN DE CHAMPAGNES VAN CHAMPAGNEHUIS PIPER-HEIDSIECK NIET LANGER DOOR REMY COINTREAU BELGIË–LUXEMBURG GEDISTRIBUEERD MAAR WEL DOOR BACARDI-MARTINI BELGIUM.

Piper-Heidsieck, opgericht in 1785, vertrouwt aan het bedrijf Bacardi- Martini Belgium de exclusieve verdeling van zijn champagnes Piper-Heidsieck en Rare toe voor België en Luxemburg met ingang vanaf 9 juli 2016.

Dit partnerschap maakt deel uit van een overkoepelend project van Piper-Heidsieck om de distributie te optimaliseren naar aanleiding van de overname door de groep EPI. De heer Damien Lafaurie, president-directeur-generaal, verklaart : “in België en Luxemburg, waar onze champagnes een prominente plaats innemen, hebben we in Bacardi-Martini Belgium een partner gevonden die onze visie deelt over brand building op lange termijn en die bovendien een portfolio van wereldmerken bezit waarvan de sterke aanwezigheid bij onze klanten een ongelooflijke troef is voor onze champagnes PIPER-HEIDSIECK en RARE op de Belgische en Luxemburgse markt”.

De heer Pascal Merchiers, Managing Director van BACARDI-MARTINI BENELUX, voegt hieraan toe: “de complementariteit van ons portfolio met toonaangevende, premium merken – Bacardi, Martini, Eristoff, William Lawson’s, Jack Daniel’s, Dewar’s, Bombay, St-Germain, Grey Goose... – en het portfolio van Piper-Heidsieck heeft tot deze samenwerking geleid. Deze overeenkomst geeft ons de mogelijkheid om de positie van Bacardi-Martini op de markt van kwaliteitswijnen en gedistilleerde dranken te versterken en een breder gamma aan onze Belgische en Luxemburgse klanten en consumenten te bieden.”