ELIXIR OF LIFE

OP EN TOP BELGISCH, MEER DAN 150 JAAR OUD EN NOG STEEDS INNOVEREND EN INSPIREREND. WIE DOET HET HEN NA? DE ANTWERPSE DISTILLEERDERIJ FX DE BEUKELAER SLAAGT ER AL DRIE SEIZOENEN IN ONS TE VERRASSEN MET FRISSE EN EIGENTIJDSE GERECHTEN EN COCKTAILS OP BASIS VAN HUN EEUWENOUDE LIKEUREN.

Voor de zomer van 2016 brengt FX De Beukelaer opnieuw een inspirerend receptenboekje uit waarin acht verrassende gerechten en vijf onverwachte cocktails schitteren. Chef Vilhjalmur Sigurdarson van restaurant Souvenir in Ieper stelde de gerechten samen en Sander De Saegher van het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13 shakete de cocktails. Ze presenteren drankjes en hapjes met een moderne twist en een vette knipoog naar het verleden.

Alle recepten zijn verzameld in een handig receptenboekje in pocketformaat. Je kan dit hier downloaden en je vindt het ook bij bij Souvenir Restaurant, Graanmarkt 13 en in de Antwerpse stadswinkel.


ULTRA BELGE, ÂGÉE DE PLUS DE 150 ANS ET TOUJOURS INNOVANTE ET INSPIRANTE. QUI PEUT EN DIRE AUTANT? DEPUIS TROIS SAISONS, LA DISTILLERIE ANVERSOISE FX DE BEUKELAER PARVIENT À NOUS SURPRENDRE AVEC DES PLATS ET COCKTAILS FRAIS ET CONTEMPORAINS AÀ BASE DE SES LIQUEURS SÉCULAIRES.

Pour l'été 2016, FX De Beukelaer publie un nouveau livre de recettes inspirant dans lequel trônent huit plats surprenants et cinq cocktails inattendus. Le chef Vilhjalmur Sigurdarson, du Restaurant Souvenir à Ypres, a composé les plats, et Sander Saegher, du restaurant anversois Graanmarkt 13, a shaké les cocktails. Des boissons et des collations avec un twist moderne et un joli clin d'œil au passé.

Toutes les recettes sont réunies dans un pratique livre de recettes en format de poche. Vous pouvez le télécharger ici, mais il est également disponible au Restaurant Souvenir, au Graanmarkt 13 et dans la boutique d'Anvers.