CHEF'S TABLE

FOOD IS EVERYWHERE! HET TWEEDE SEIZOEN VAN DE DOCU-SERIE CHEF’S TABLE WERD VANDAAG VRIJGEGEVEN OP NETFLIX. IN DEZE ZESDELIGE SERIE WORDT EEN TIPJE VAN DE SLUIER OPGELICHT EN ZIEN DE KIJKERS HOE HET ERAAN TOE GAAT IN DE KEUKENS VAN DE MEEST GERENOMMEERDE CHEFS TER WERELD.

Iedere aflevering focust op een andere chef die de kijker zowel in zijn keuken als privéleven een kijkje laat nemen. In het eerste seizoen zagen we onder meer Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur in Buenos Aires, Argentinië), Dan Barber (Blue Hill Restaurant in Stone Barns en in New York, Verenigde Staten) en Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië). Het tweede seizoen belooft namen als Alex Atala (D.O.M. in São Paulo, Brazilië), Gaggan Anand (Gaggan in Bangkok, Thailand) en Grant Achatz (Alinea, Next en The Aviary in Chicago, Verenigde Staten). 

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FOOD IS EVERYWHERE! LA DEUXIÈME SAISON DE LA SÉRIE DOCUMENTAIRE CHEF’S TABLE A ÉTÉ DIFFUSÉE AUJOURD’HUI SUR NETFLIX. CETTE SÉRIE EN SIX ÉPISODES LÈVE UN COIN DU VOILE SUR LES CUISINES DES CHEFS LES PLUS RENOMMÉS DU MONDE.

Chaque épisode est dédié à un chef différent, que le téléspectateur découvre aussi bien dans sa vie privée que dans sa cuisine. Dans la première saison, nous avions vu notamment Magnus Nilsson (Fäviken à Järpen, Suède), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur à Buenos Aires, Argentine), Dan Barber (Blue Hill Restaurant à Stone Barns et à New York, États-Unis) et Massimo Bottura (Osteria Francescana à Modène, Italie). La deuxième saison promet des noms comme Alex Atala (D.O.M. à São Paulo, Brésil), Gaggan Anand (Gaggan à Bangkok) et Grant Achatz (Alinea, Next et The Aviary à Chicago, États-Unis).

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