CHOCOLATE FOR THE WIN

DE BRUGSE TOPCHOCOLATIER DOMINIQUE PERSOONE WIST GOUD TE BEHALEN OP DE PRESTIGIEUZE INTERNATIONAL CHOCOLATE AWARDS. HIJ WIST DEZE EERSTE PLAATS TE VEROVEREN MET Z’N ‘YUZU’ PRALINE, EEN UITDAGENDE COMBINATIE VAN WITTE CHOCOLADE-GANACHE MET FRAMBOOS EN KARAMEL VAN YUZU.

Persoone is al verscheidene jaren de huisleverancier van de 3 driesterrenrestaurants van België: De Karmeliet van Geert Van Hecke, het Hof van Cleve van Peter Goossens, en de Hertog Jan van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Hij maakt ook al meer dan 10 jaar alle chocoladeproducten voor Sergio Herman. 

 

 

De prestigieuze International Chocolate Awards is ’s werelds enige onafhankelijke internationale fijne chocoladewedstrijd. Voor The Chocolate Line was het een grote uitdaging om van een internationale jury te horen hoe ze over hun ingezonden creaties denken. 

Op zaterdag 6 februari om 16u geeft Dominique Persoone op Salon Du Chocolate een demo samen met topslager Hendrick Dierendonck. De liefhebbers zullen niet alleen kunnen proeven van de chocolade-vleescreaties maar ook van de bekroonde praline.