Hét gastronomisch avontuur in België!

In het hart van ons land Brussel beleef je van 18 tot 22 oktober 2017 jouw ultiem culinair hoogtepunt. S. PELLEGRINO® CULINARIA brengt meer dan 30 topchefs samen met een uniek menu dat ze aan het kanaal serveren. Het is een samenkomst met lange tafels, een familiale sfeer en een overvloed aan gastronomische prikkels. Ben jij een echte fijnproever? Of eerder nieuwsgierig naar dit genot?

CUL PROD photos plates Christopher De Koninckx.jpg

Wie denkt dat het enkel om het bord gaat, heeft het mis. De chefs verdwijnen niet zomaar achter het fornuis. Bij deze negende editie vormen zij het hart, de kern en DNA. Aan tafel krijg je de kans om hen persoonlijk te ontmoeten en hun knowhow te ontdekken. Hun smakelijk talent proef je dan terug in het porseleinen bordje. Waar het echt om draait? Samen met de chefs de deugden van de gastronomie vieren.

 

    Michaël Vrijmoed

    Michaël Vrijmoed

En het zijn niet de minsten die je zullen verwennen. De voorziene chefs à la Isabelle Arpin, David Martin, Michaël Vrijmoed en Lionel Rigolet doen onze verwachtingen alleen maar stijgen. De ervaren kopstukken worden bijgestaan door de finalisten van de internationale competitie S. PELLEGRINO® Young Chef 2018. Met een aperitief Hendrick’s Gin in de hand kun je vanaf 70 euro in voorverkoop dagelijks kiezen tussen 3 menu’s van 5 gangen.

De stichter Cédric Allard, ondertussen met negen jaar ervaring, koos de industriële setting aan de Brusselse Vaartdijk en geeft deze plek op slag een nieuwe identiteit. Een echt feest is er geen waar je blijft zitten. Elke avond sluit een dj de dag muzikaal af. De familiale, gezellige en unieke vijfdaagse rond je af met een brunch. Een aparte zondagmorgen om naar uit te kijken, samen met de chefs.

Noteer in je agenda en smacht al naar de gerechtjes op www.culinaria.brussel

Allen richting Brussel!

www.culinaria.brussels