DINNER IN THE DARK

BENIEUWD NAAR HOE HET VOELT EN SMAAKT OM TE DINEREN IN VOLLEDIGE DUISTERNIS? DENK JE MEER TE PROEVEN, RUIKEN EN VOELEN ALS JE NIETS MEER KAN ZIEN? TIJD OM HET UIT TE TESTEN! HET HAMBURGSE DIALOG MUSEUM NODIGT JE UIT OM HET TE PROBEREN TIJDENS EEN VIERGANGENDINER IN DE DUISTERNIS!

ERVARINGEN Het doel van het Duitse Museum is om bezoekers te laten ervaren hoe het leven met een beperking is. Blinde mensen leiden de museumgangers rond in pikzwarte ruimtes en laten hen ervaren hoe ze aan de hand van geuren, geluiden, wind, temperatuur en texturen kunnen bepalen waar ze zich bevinden: in een park, een stad, een bar...

VIERGANGENDINER Je andere zintuigen gaan een grotere rol spelen wanneer het zicht is uitgeschakeld. Dat ervaar je in het bijzonder tijdens een diner in het duister. Iedere vrijdag- en zaterdagavond organiseert het museum een dineravond waarbij gasten een verrassingsmenu van vier gangen in het donker voorgeschoteld krijgen. Eerst worden de deelnemers rondgeleid door het museum, vervolgens drinken ze een glas champagne in het licht alvorens te beginnen aan het drie uur durende diner in het donker. De prijs bedraagt 69 euro per persoon.

Ontdek hier meer!