EVENT: HORECA TRENDS OF THE FUTURE

WE KUNNEN STELLEN DAT WE OP EEN KANTELMOMENT IN DE HOSPITALITY SECTOR BELANDT ZIJN. GASTEN HEBBEN NOOIT MÉÉR EISEN GESTELD DAN NU. ER WAS NOG NOOIT ZOVEEL CONCURRENTIE IN DE HORECA ALS NU. EN OOK DE WETGEVING WORDT ALSMAAR STRENGER. DE KOSTEN BLIJVEN OPLOPEN EN GOED PERSONEEL IS STEEDS MOEILIJKER TE VINDEN... LAAT STAAN ZE TE BETALEN.

Verwacht wordt dat deze tendens voort gaat in 2016, 2017 of 2018. En ook daarna.

Wat te doen? Het komt er gewoon op neer te weten wat je klanten morgen willen en ze dat vandaag al te geven. Klinkt eenvoudig, maar dat is het natuurlijk niet...

TRENDS ZIJN HET GEHEIME WAPEN Je mag ‘de trends’ dan misschien niet helemaal vertrouwen, maar kijk eens rond, er zijn voldoende succesvolle zaken te vinden en elke dag opnieuw zijn er toffe concepten die het wel halen. Trendy bordjes en dito chefs die vrolijk geïnstagrammed worden. Ze hebben één ding gemeen: ze spelen in op werkelijke en onvervulde behoeften van de klanten. Dat is wat trends je opleveren: je bent minstens één stap voor op je klant.

EEN HOUVAST VOOR DE TOEKOMST Kan jij een kompas gebruiken voor de toekomst? Haal die handen dan uit het haar en kom naar het trend event op 19 april 2016 in Vilvoorde! Dompel je een ganse dag onder in trends en innovatie in de horecasector. Proef van het eten van morgen en laat je inspireren door succesvolle collega’s die de weg naar verandering hebben genomen.  Van succesvolle nieuwe concepten over hippe diëten, van insecten tot zeewier, van streetfood tot gastronomie. Ze komen allemaal aan bod. Kom de nieuwste markt- en consumenten trends ontdekken en leer ze om te zetten in succesvolle en winstgevende innovaties voor jouw zaak. 

Ontdek hier het programma en schrijf je hier in!