HORECA INSPIRATIE TOUR ROTTERDAM

HORECA INSPIRATIE TOUR.jpg

18 sept | Horeca Inspiratie Tour Rotterdam

Neem een kijkje in de keuken bij collega’s

Op 18 t/m 20 september vindt in Rotterdam Ahoy de jaarlijkse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Marketing en PR bureau MissPublicity & Gastvrij Rotterdam werken samen en organiseren op maandag 18 september aansluitend op de eerste beursdag een Horeca Inspiratie Tour door Rotterdam. Deze tour, bestemd voor horecaondernemers en –managers, start om 17:00 uur met een meet & greet op de beurs. Hierna vertrekt de groep naar Rotterdamse horeca met speciaal ingezet vervoer.

Tijdens een verrassend avondprogramma - van 18:00 tot circa 22:00 uur - worden de deelnemers geïnspireerd door deze internationale stad met een veelzijdigheid aan F&B-concepten. Er worden bijzondere en typisch Rotterdamse horecabedrijven bezocht met toelichting van de betrokken ondernemers; een letterlijk kijkje in de keuken bij collega’s. Na afloop worden de deelnemers, indien gewenst,  weer terug gebracht naar de beurslocatie.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de horeca inspiratietour? Neemt dan contact op met Joy van MissPublicity via joy@misspublicity.nl. Graag met vermelding van horecabedrijf & functie.

Uiteraard wordt tevens toegang tot de beurs verzorgd.