BEATS & BEER

FESTIVAL TIME! TOMORROWLAND, WERELDWIJD HET POPULAIRSTE MUZIEKFESTIVAL, EN JUPILER, HET FAVORIETE BIER VAN MENIG BELG, BRENGEN JE ALVAST IN DE FESTIVALSFEER MET DE LANCERING VAN ZES LIMITED EDITION ALUMINIUM JUPILER FLESJES. ELK FLESJE, DAT OOK HANDIG HERSLUITBAAR IS, STAAT VOOR EEN ANDER GENRE OP HET FESTIVAL.

Met de festivalzomer in zicht brengt Jupiler haar fans alvast in de party mood. Om de nieuwe samenwerking met Tomorrowland in stijl in te zetten, lanceert het biermerk een exclusieve set van aluminium Tomorrowland-flesjes. Rond elk exemplaar hangt een Tomorrowland-vibe: zes verschillende genres resulteerden in zes verschillende innovatieve designs. Elk flesje belichaamt een muziekstijl binnen de elektronische scene met als doel festivalgangers andere invloeden te laten ontdekken, alsook de podia waaraan ze gelinkt zijn. Liefhebbers van deephouse, hardstyle, house, minimal, techno en trance kunnen alvast hun moves bovenhalen.

Bij elk genre hoort ook een website. Daar kan elke muziekliefhebber via een wiki pagina meer te weten komen over de muziekstijl, vindt hij interviews terug met zijn heroïsche dj’s die speciaal voor de gelegenheid een set van 15 minuten hebben gemaakt die via dezelfde site te downloaden of te streamen is. Ook kunnen bezoekers op de site checken waar en wanneer hun dj op Tomorrowland speelt.

De samenwerking tussen Jupiler en Tomorrowland België maakt onderdeel uit van een wereldwijd partnerschap dat opgebouwd is rond de gedeelde ambitie van AB InBev en Tomorrowland om mensen wereldwijd samen te brengen. Door een exclusief partnerschap akkoord voor 3 jaar, zullen 7 AB InBev merken, waaronder Skol Beats voor Tomorrowland Brazilië en Budweiser en Beck’s in Europa, het leidende festival voor elektronische muziek activeren in meer dan 15 landen.