PARELENDE TAFELS BY BRU

HET BELGISCHE WATERMERK BRU PAKT OOK DIT JAAR UIT MET ROMANTISCHE EN GEZELLIGE DINERS OP BUITENGEWONE LOCATIES IN BELGIË. ZEVEN IN TOTAAL, VAN HET STATION ANTWERPEN CENTRAAL TOT DE BIBLIOTHEEK VAN HET KLOOSTER THAGASTE IN GENT.

PARELENDE TAFELS De tweede editie van Parelende Tafels, het culinaire concept van watermerk Bru, gaat in april  van start. Tot november verhuist een prachtige tafel naar plekken waar je met vrienden of familie nooit afspreekt, althans niet om uitgebreid en lekker te eten. Het doel is om op die locaties unieke tafelervaringen te delen.

PROGRAMMA Eind april staat kunst centraal en laat Bru de tafel dekken in het kunstatelier van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis aan het Jubelpark in Brussel. Onder het motto ‘luxueus en stijlvol dineren’, verhuist het concept daarna naar het imposante decor van Antwerpen Centraal. Hier beleef je de sfeer en luxe van de Orient Express uit de jaren 20 en 30. In juni wordt je op het dak van Résidence Palace in Brussel uitgenodigd voor een etentje in een urban jungle sfeer met schitterend uitzicht uiteraard! Eind augustus wordt de houten tafel neergepoot in het groen, meer bepaald in het midden van een boomgaard in Haspengouw. In het najaar volgen nog gezellige diners in de oude abdij van Villers-la-Ville, de bibliotheek van het klooster Thagaste in hartje Gent, en een nog nader te bepalen plek nabij Luik als afsluiter.

Verwacht telkens verfijnde gerechten in het bord, met bijpassende wijnen en - uiteraard - Bru water. Ontdek hier meer!