A NEW POP UP CONCEPT

OP VRIJDAG 18 MAART OPENEN THOMAS VAN DE WEYER EN MARJORIE ROMEIJN HUN GLOEDNIEUWE FOOD CONCEPT: AUJOURD'HUI! 

De rode draad in dit pop up concept is 'vandaag'. In het restaurant wordt iedere dag slechts één menu geserveerd; de dag erna staat weer iets anders op de kaart. De ondernemers late zich leiden door het dagelijkse versaanbod van leveranciers en trachten creatieve gerechten met minder gebruikelijke seizoensproducten te bereiden. Niet enkel de leveranciers bepalen de inhoud van het menu. Ook de gastchef, -sommelier, -bartender... die geregeld uitgenodigd wordt heeft zijn zegje in wat er op tafel verschijnt. 

Aujourd'hui is alle dagen (behalve zondag) open van 18 maart t.e.m. 25 juni tussen 19u en 23u. De pop up strijkt neer in de Lange Gasthuisstraat 12, Antwerpen. Hou zeker hun Facebook page in de gaten (aujourd'hui) en hun Instagram account (aujourdhui.antwerp).