JOUW MERK IN Partnership met VENUEZ

VENUEZ is het grootste hospitalityplatform van België. Ons doel? De moderne hospitality-ondernemer inspireren en doen innoveren. Wij zijn trots omdat VENUEZ na tien jaar nog altijd blijft groeien en omdat de feedback die wij van onze community ontvangen positiever is dan ooit.

Met onze partnerships willen we ons verhaal nog versterken, zodat dat we nog meer kunnen betekenen voor onze doelgroep (bartenders, chefs, zaakvoerders, hoteliers, etc.). Wil je ook een rol spelen in ons verhaal?
Laat het ons weten via onderstaande knop en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Jouw zaak VENUEZ?

Bij VENUEZ Modern Hospitality Journal leggen we de focus op het concept, de ondernemer en het design van de zaak. De reportages zijn een redactionele invulling en geen betalende publiciteit.

Bij VENUEZ gaan we als volgt te werk:

1. De zaak komt op onze longlist als één van de drie hierboven vermelde eigenschappen onderscheidend zijn in vorm, verhaal en/of beeld.

2. We ontvangen een 5-tal foto's, een beschrijving en contactgegevens van eigenaar/zaakvoerder van de zaak door ofwel de eigenaar(s), de architect of een toeleverancier.

3. De onafhankelijke redactie kiest voor het nummer die komt, de definitieve concepten die in het blad komen. Dit wil zeggen dat een concept niet langer dan 6 maanden mag open zijn of een ingrijpende restyling heeft ondergaan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen venue reports (volledige reportage) en list items (kleine vermelding)

4. Als de zaak de selectie haalt, dan neemt onze redactie contact op met de eigenaar of contactpersoon om een telefonisch interview af te nemen en een afspraak in te plannen voor de fotoshoot.

5. Als de zaak in VENUEZ is verschenen, komt deze automatisch op de longlist van mogelijke genomineerden voor de VENUEZ Awards van het jaar van verschijning.