Partnerships with VENUEZ

VENUEZ is het grootste hospitalityplatform van België. Ons doel? De moderne hospitality-ondernemer inspireren en doen innoveren. Wij zijn trots omdat VENUEZ na tien jaar nog altijd blijft groeien en omdat de feedback die wij van onze community ontvangen positiever is dan ooit.

Met onze partnerships willen we ons verhaal nog versterken, zodat dat we nog meer kunnen betekenen voor onze doelgroep (bartenders, chefs, zaakvoerders, hoteliers, etc.). Wil je ook een rol spelen in ons verhaal?
Laat het ons weten via onderstaande knop en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Hieronder vind je enkele voorbeelden van grote en kleine (lopende) partnerships.


venuez-magazine.jpg

VENUEZ Modern Hospitality Journal

BarTalk
Een content partnership met Bacardi, verspreid over zeven edities, die als doel had duurzame groei bij ondernemers te bevorderen aan de hand van panelgesprekken en interviews over verschillende topics.

Bring The Wine
Een native content partnership in samenwerking met Amavins. In onze wijnrubriek brengen we elke keer een panel samen om te proeven van verborgen parels onder leiding van sommelier Andy De Brouwer.

Mini
In deze rubriek nemen Debby Pappyn en David De Vleeschauwer ons 48 uren lang mee op citytrip met hun Mini. Zij kammen telkens een Europese stad uit en bespreken de leukste hotspots.


VENUEZ Modern Hospitality Awards

ISPC
Een culinary partnership. Cateraar Sander-Jan Beirens stelde tijdens de awardshow een menu samen met producten van ISPC.

Taris Olive Oil
Tijdens onze awardshow stond op elke tafel een flesje kwaliteitsvolle olijfolie van Taris Olive Oil.

venuez_awards.jpg

VENUEZ-show.jpg

VENUEZ Modern Hospitality Show

Memory Lane
In samenwerking met Memory Lane zetten we tijdens de VENUEZ Modern Hospitality Show '17 een heus pop-up vleesrestaurant op poten: Meat District. Chef Sam d'Huyvetter stond achter het fornuis en beursbezoekers konden tijdens en na de openingsuren op hun gemak genieten van lekkere vleesgerechten.


Contacteer ons

+32 50 96 96 96