CAPRIANI LAKESIDE

DE BLITSBROERS TIMMEREN IJVERIG VOORT AAN HUN SUCCESVERHAAL. NA ZAKEN IN EDEGEM, ANTWERPEN EN TURNHOUT LANDEN ZE NU OOK IN MECHELEN. OP EEN UNIEKE LOCATIE DAN NOG, VLAK AAN DE OEVER VAN BATTENBROEK. IN JUNI OPENDEN DE GEBROEDERS DE DEUREN VAN CAPRIANI LAKESIDE, WAAR PURE ITALIAANSE KEUKEN GESERVEERD WORDT.

EXCLUSIEVE LIGGING In samenwerking met de Mechelse Waterski Klub (MWK) openden horecagebroeders Avi en Shaly Blits een splinternieuw restaurant: Capriani Lakeside. Het pand werd ontworpen door een samenwerking tussen architectenbureaus Kurt Reubens en Michel Muylaert. De grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en de strakke inrichting kreeg warmte en persoonlijkheid door toetsen van hout en turkoois. Voor Avi, voormalig Belgisch waterskikampioen was dit de gedroomde locatie. Hij trainde er sinds zijn vijfde en ziet nu zijn twee passies, lekker Italiaans eten en waterskiën, samenkomen.

VIJFDE RESTAURANT De ondernemers zitten niet stil. Sinds de opening van hun eerste zaak in Edegem twee jaar geleden, richtten ze twee zaken in Antwerpen en eentje in Turnhout op. Mechelen is dus als vijfde aan de beurt. Deze zomer vond je Capriani ook op pop-up zomerlocatie Bocadero in Antwerpen en het dance festival We Can Dance in Zeebrugge.

ITALIAANSE KEUKEN Capriani serveert pure Italiaanse gerechten in een typische temperamentvolle zuiderse sfeer. Gasten genieten er van een echte Italiaanse ovengebakken pizza, verrukkelijke pasta, heerlijk mediterraans vlees of vis - klaargemaakt door een echte Italiaanse chef - terwijl ze uitkijken op het meer met een glaasje prosecco in de hand. Kortom, zuiders genieten. 


LES FRERES BLITS CONTINUENT A ECRIRE ACTIVEMENT LEUR SUCCESS STORY. APRES DES ETABLISSEMENTS A EDEGEM, ANVERS ET TURNHOUT, LES VOILA MAINTENANT A MALINES. A UN EMPLACEMENT UNIQUE QUI PLUS EST, SUR LES RIVES DE L’ETANG DU BATTENBROEK. EN JUIN, LES FRERES ONT OUVERT LES PORTES DE CAPRIANI LAKESIDE, OU L’ON PEUT DEGUSTER UNE CUISINE ITALIENNE AUTHENTIQUE.

EMPLACEMENT EXCLUSIF En collaboration avec le Club de ski nautique de Malines (MWK), les frères Avi et Shaly Blits ont ouvert un tout nouveau restaurant : Capriani Lakeside. Le bâtiment a été conçu grâce à une collaboration entre les bureaux d’architectes Kurt Reubens et Michel Muylaert. Les grandes baies vitrées assurent un bel afflux de lumière naturelle, tandis que des notes turquoise et bois et confèrent chaleur et personnalité à l’aménagement épuré.

CINQUIÈME RESTAURANT Les entrepreneurs ne restent pas inactifs. Depuis l'ouverture de leur premier établissement à Edegem, il y a deux ans, deux autres ont vu le jour : un à Anvers et un autre à Turnhout. Malines est donc le cinquième. Cet été, vous avez trouver aussi le Capriani au Bocadero à Anvers, un emplacement pop-up estival, ainsi qu’au festival dance We Can Dance à Zeebruges.

CUISINE ITALIENNE Capriani sert une cuisine italienne authentique dans une atmosphère méridionale typique haute en caractère. Dégustez une véritable pizza italienne cuite au four, de délicieuses pâtes, de savoureux plats méditerranéens de viande ou de poisson – cuisinés par un vrai chef italien –, avec vue sur l’étang tout en sirotant un verre de prosecco. Bref, le plaisir méridional à l’état pur !

 

INFO

BLARENBERG 8 – 2800 MECHELEN

+32 (0)15 65 64 56 - CAPRIANI.BE