GREEN LAB

DE GROENE FEE IS NEERGESTREKEN IN BRUSSEL. IN EEN STEAMPUNK-KLEEDJE VAN BINNENHUISARCHITECT STEPHANE BEUTE VORMT DE BAR VAN GREEN LAB – MET HAAR 500 TYPES ABSINTH, 246 GINVARIËTEITEN, 70 BIERSOORTEN EN DE ANDERE DRANKSUGGESTIES – EEN PERFECT ONTHAAL VOOR DE PROFESSIONEEL DOORWINTERDE DRINKER.

Het hippe Green Lab presenteert zich als een gin- & absinthbar, waar absinth puur, in cocktails of in een pijp geserveerd wordt. Cocktailliefhebbers met een hongertje kunnen hier tot 15u terecht voor een lichte lunch (sandwiches en quiches worden voorzien door Les Tartes de Françoise) en kaas- of charcuterieschotels van delicatessenzaak 'Le Fromageon'. De oud-industriële setting is een idee van ondernemer Joël Pecheur die samen met zijn vijf vrienden de wijk Louisa-Ter Kameren wil doen heropleven. Joël nam zijn expertise als ontwikkelaar van Belgische cafés mee in de conceptualisering van Green Lab. Voor de inrichting van zijn concept werkte hij samen met Stéphane Beute die speciaal voor Green Lab vreemdsoortige accessoires uitkoos als saxofonen en groene neonlichten. Toch bestaat de grootste verdienste van Green Lab erin dat de bar over het meest indrukwekkende ginaanbod in België beschikt. Binnenkort in de nieuwe editie van Guiness World Records? 


LA FÉE VERTE A PRIS SES QUARTIERS À BRUXELLES. DANS SON HABIT STEAMPUNK DE L’ARCHITECTE D’INTÉRIEUR STEPHANE BEUTE, LE BAR DU GREEN LAB-  AVEC SES 500 TYPES D’ABSINTHE, SES 246 VARIÉTÉS DE GIN, SES 70 SORTES DE BIÈRE ET SES AUTRES SUGGESTIONS-  CONSTITUE L’ACCUEIL PARFAIT POUR LE CONSOMMATEUR AUSSI AVERTI QU’EXIGEANT.

Le Green Lab se présente comme un bar à gin & absinthe, ou l’absinthe est servie pure, en cocktails ou dans une pipe. Pour l’aménagement intérieur de son concept, Joël Pecheur s’est tourné vers Stéphane Beute, qui a choisi spécialement pour le Green Lab de drôles d’accessoires, comme des saxophones et des néons verts. Le plus grand mérite du Green Lab réside pourtant dans le fait que le bar propose le plus important assortiment de gins en Belgique...

 

INFO

Louizalaan 520 - 1050 Elsene

+32 (0)485 17 50 36 - greenlab.bar