ÎLE EN VILLE

Omdat we dol zijn op intelligente (en buitengewone) kruisbestuivingen kon een reportage over het nieuwe Île en Ville in Gent niet onbreken. Moeder Michele verbouwde samen met haar kinderen Charlotte en Maximilien een historisch stukje erfgoed in het Begijnhof om tot een concept store, art gallery alias plek waar je ook nog iets lekkers kunt eten of drinken. De boetiekruimte pakt uit met een uitzonderlijke collectie aan merken in mode, juwelen, interieurinrichting, design, accessoires en boeken. Vooral de laatavondvogels zijn gebaat bij een bezoek aan de shop: zo blijven de deuren van Île en Ville geopend tot 20u30. Voordien kan je er lunchen en vanaf 15 tot 18u kan je je tanden zetten in de zoete kaart terwijl je geniet van Afternoon Tea & Sweets. Wie after work behoefte heeft in een ontspannend glas in een dito kader kan vanaf 18u zijn/haar keuze maken tussen de tapas, wijn, champagne en cocktails. In combinatie met de kunstgalerij op de eerste verdieping levert Île en Ville een dynamische impuls aan de historische stadskern van Gent. Een oase van gastvrijheid die er dankzij haar verrassende collectie telkens weer in slaagt haar bezoekers te intrigeren. 


Comme nous adorons les pollinisations croisées intelligentes (et exceptionnelles), un reportage sur le nouveau Île en Ville de Gand ne pouvait manquer. Accompagnée de ses enfants Charlotte et Maximilien, maman Michele a transformé une petite partie du patrimoine historique du Béguinage en un concept store, art gallery, soit un endroit où il est aussi possible de manger ou de boire quelque chose de bon. Et de 15 à 18h, vous pouvez mordre à belles dents dans la carte des douceurs tout en profitant de l’Afternoon Tea & Sweets. Ceux qui, après le travail, souhaitent prendre un verre relaxant dans un cadre qui l’est tout autant, peuvent y faire leur choix dès 18 heures parmi les tapas, vins, champagnes et cocktails.

 

INFO

Begijnhofdries 39 - 9000 Gent

+32 (0)9 336 33 08 - ile-en-ville.be