KOLOMBO

KOFFIEZAKEN DIE ZICH BIJ UITBREIDING RICHTEN OP APERO EN LUNCH: IN DE GROTE STEDEN ALS ANTWERPEN, GENT EN BRUSSEL SCHIETEN ZE ALS DE ROMIGSTE PADDENSTOELEN UIT DE GROND.

Going Kolombo is een koffiebar op het Antwerpse eilandje die een publiek van coworkers, toeristen als buurtbewoners aantrekt. De vroege vogels worden getrakteerd op drie ontbijtformules: een Kolombo Breakfast bestaat uit belegde boterhammen en een zachtgekookt eitje. Wie zijn dag met granola wil starten, gaat voor een Healthy Breakfast en een Small Breakfast tot slot bestaat uit een belegde boterham of croissant. Verder is Kolmobo ‘s middags een gegeerd adres voor quiches en soepen. ‘s Avonds staan er regelmatig concerten of optredens ingepland of zijn er gin tonic avonden waarbij je als gast van Kolombo enkel de gin betaalt. Die combinatie van de betere koffie met cocktails op basis van gin of vodka is een internationale trend die je voornamelijk in de hippe horecazaken van Noord-Europa aantreft. Achter de bar vind je Tim Thiessen en twee mede-zaakvoerders. In samenspraak met Contekst Interieur gingen ze resoluut voor de Scandinavische touch met een humoritische ‘Going Kolombo’-twist.


DANS LES GRANDES VILLES COMME ANVERS, GAND ET BRUXELLES, LES CAFÉS QUI SE CONSACRENT À L’APÉRO ET AU LUNCH LORSQU’ILS S’AGRANDISSENT POUSSENT COMME DES CHAMPIGNONS.

Situé sur l’Eilandje à Anvers, Going Kolombo est un café qui attire un public de coworkers, touristes et riverains. En soirée, il propose régulièrement des concerts ou des spectacles, ou bien des soirées gin tonic lors desquelles les clients de Kolombo ne payent que le gin. Cette combinaison de café de qualité supérieure avec des cocktails à base de gin ou de vodka est une tendance internationale que l’on trouve principalement dans les établissements horeca branchés d’Europe du nord.

 

INFO

Kribbestraat 15 - 2000 Antwerpen

+32 (0)498 44 29 75 - goingkolombo.com