MATTERHORN

MATTERHORN IN  HARTJE ANTWERPEN, EEN GELIEFKOOSDE LUNCH- EN APEROSTOP VOOR MENIG SHOPPER. HET PAND KREEG EEN GRONDIGE FACELIFT EN HET INTERIEUR HEEFT NU WAT WEG VAN EEN GEZELLIGE APRES-SKICHALET, INCLUSIEF GIGANTISCHE OPEN HAARD. ENTREPRENEUR MIGUEL DHEEDENE, BEKEND VAN FASHIONCLUB 70, OPENT MET MATTERHORN ZIJN EERSTE HORECAZAAK.

DUURZAME MATERIALEN Het pand kreeg, na het faillissement van de vorige eigenaar, een grondige make-over. Een grote open haard die zelfs doorloopt naar de tweede verdieping, een bar in de vorm van een bergwand en eilandgeweien horen gasten in après-skisferen te brengen. Er werd gewerkt met duurzame materialen als stenen en hout om een gezellige vibe te creëren. Binnenkort komt er ook een ruim terras bij waarop gasten zullen kunnen uitblazen en genieten van de zon.

ENIGE HORECAZAAK Het scheelde niet veel of Matterhorn was definitief verdwenen. Het café is één van de weinige horecazaken aan de Wilde Zee. De buurt heeft ook horeca nodig en ook voor de winkels is het goed dat er cafés en dergelijke dichtbij zijn. Dat weet Miguel Dheedende, als eigenaar van zeven winkels maar al te goed.

VAN ONTBIJT TOT DINERMatterhorn biedt Breakfast2Go in de vorm van gezonde smoothies aan. ’s Middags presenteert de kaart een lekkere, verse dagsoep, salade met pompelmoes, avocado en rode biet of een broodje met gegrilde groentjes en pesto. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen gasten ook voor een diner terecht in Matterhorn. 


LE MATTERHORN AU CŒUR D’ANVERS, UN ARRÊT APPRÉCIÉ À L’HEURE DU LUNCH OU DE L’APÉRO POUR MAINT ADEPTE DU SHOPPING. L’IMMEUBLE A BÉNÉFICIÉ D’UN SÉRIEUX LIFTING ET L’INTÉRIEUR RAPPELLE DÉSORMAIS UN CHALET DE SKI ACCUEILLANT, Y COMPRIS SON FEU OUVERT GIGANTESQUE. L’ENTREPRENEUR MIGUEL DHEEDENE, RÉPUTÉ POUR SON FASHIONCLUB70, OUVRE SON PREMIER ÉTABLISSEMENT HORECA AVEC LE MATTERHORN.

MATÉRIAUX DURABLES. L’immeuble a bénéficié d’un sérieux lifting après la faillite de l’ancien propriétaire. Un grand feu ouvert, un bar en forme de paroi montagneuse et des bois d’élan plongent les clients dans une ambiance d’après-ski. Les concepteurs ont eu recours à des matériaux durables, tels que la pierre et le bois, pour créer une ambiance conviviale. L’établissement héritera bientôt aussi d’une vaste terrasse, où les clients pourront se relaxer et jouir du soleil.

 LE SEUL ÉTABLISSEMENT HORECA. Il s’en est fallu de peu que le Matterhorn disparaisse définitivement. Le café est l’un des rares établissements horeca du quartier Wilde Zee. Le quartier a besoin d’établissements horeca et la présence de cafés et autres établissements est bénéfique aussi pour les commerces.

DU PETIT DÉJEUNER AU DÎNER. Le Matterhorn propose le Breakfast2Go sous la forme de smoothies sains. À midi, la carte présente un savoureux potage du jour frais, une salade de pamplemousse, avocat et betteraves rouges ou un petit pain aux légumes grillés et pesto.

 

INFO

HUIDEVETTERSSTRAAT 58 - 2000 ANTWERPEN

+ 32 (0)3 213 31 00 - MATTERHORNANTWERP.BE