NOAH

GENT HEEFT ER EEN NIEUWE HOTSPOT BIJ, EN WAT VOOR EEN! LUNCH- EN APEROBAR NOAH OPENDE BEGIN JUNI HAAR DEUREN OP EEN UNIEKE LOCATIE: EEN GERENOVEERD BINNENSCHIP AAN DE RAND VAN HET GENTSE CENTRUM. IDEAAL VOOR EEN LEKKER DAGJE LUIEREN OP HET WATER, MET EEN APERITIEFJE IN DE ENE HAND EN EEN GOED BOEK IN DE ANDERE.

Vanop het schip heb je een prachtig zicht op het Handelsdok, van de Muide aan de ene kant tot de Dampoort aan de andere kant. De oude kranen getuigen van een rijk industrieel verleden en staan in contrast met de gezellige en relaxte sfeer aan boord van Noah.

Op de menukaart staan gezonde gerechten waarvan de ingrediënten door lokale leveranciers vervaardigd worden. In de namiddag kan je proeven van koffie, thee en taart terwijl je werkt, leest of gewoon geniet van de zon. ’s Avonds staan er apero’s en bijhorende hapjes mét muziek op het menu. Het binnenschip werd met oog voor detail en stijl gerenoveerd. De authentieke patrijspoorten en elegante plankenvloer geven de ruimte een lichte en ruime look. Enkele vintage toetsen, zoals de bijzettafels in de zithoek, geven het geheel persoonlijkheid.


GAND A HÉRITÉ D’UN NOUVEAU POINT DE RENDEZ-VOUS ET PAS N’IMPORTE LEQUEL ! LE BAR À LUNCH ET À APÉRITIF NOAH A OUVERT SES PORTES AU DÉBUT DU MOIS DE JUIN SUR UN SITE UNIQUE : UN BATEAU DE NAVIGATION INTÉRIEURE RÉNOVÉ AUX ABORDS DU CENTRE DE GAND. IDÉAL POUR UN MOMENT DE FLÂNERIE SUR L’EAU, UN APÉRITIF DANS UNE MAIN, UN BON LIVRE DANS L’AUTRE.

Depuis le bateau, on bénéficie d’une vue splendide sur les docks. Les vieilles grues témoignent d’un passé industriel d’une grande richesse et contrastent avec l’ambiance conviviale et détendue à bord du Noah. Au menu figurent des mets sains, dont les ingrédients sont livrés par des fournisseurs locaux. L’après-midi, vous pouvez savourer le café, le thé et un quartier de tarte, tout en travaillant, en lisant ou en profitant simplement du soleil. Le soir venu, la carte propose des apéros et des en-cas, accompagnés de musique. 

 

INFO

HANDELSDOKKAAI 3 - 9000 GENT

+32 (0)9 223 66 89 - NOAH.GENT