YUP

HOTELGROEP DIFFERENT HOTELS OPENDE IN JULI EEN NIEUW HOTELCONCEPT: YUP – YOUNG URBAN PROFESSIONAL. DIT HOTEL MIKT OP MODERNE AVONTURIERS DIE OP ZOEK ZIJN NAAR BETAALBARE ONTSPANNING EN PLEZIER. DE YUP, OF YUPPIE, HOUDT VAN HET COMFORT EN DE SERVICE EN STIJL VAN HET KLASSIEKE BOETIEKHOTEL, MAAR VERKIEST EEN HIPPER EN INNOVERENDER CONCEPT. HOTEL YUP DUS.

YUP CABINS Het nieuwe Hasseltse hotel bestaat uit 59 YUP cabins, slim ingerichte kamers van 12m². Het bed staat centraal: het is je cocoon waar je een film kijkt, e-mails checkt, in contact blijft met de wereld en slaapt. De kamers zijn verschillend ingericht: van strak tot kleurrijk. Creneau International uit Hasselt voerde het YUP concept uit van vormgeving tot interieurinrichting.

HANG-OUT PLEK Een YUP of yuppie was in de jaren tachtig een jonge, succesvolle hardwerkende man of vrouw die hield van luxe en comfort. Networking en je eigen ding doen, stonden centraal in het leven van de YUP. Het hotel gaat voort op dit elan: op het gelijkvloers van YUP Hotel kan je eten en drinken kiezen uit de Grab & Go - originele anders-dan-anders snacks en maaltijden die je zelf kunt opwarmen of mee kunt nemen - en een goede koffie of een lekker glaasje wijn of een cocktail bestel je gewoon aan de balie.  Ook de muziek kan je zelf bepalen: of je luistert naar de selectie gemaakt door Versuz, de Hasseltse dance club, of je draait een ‘plaatje’ zoals in de jaren ‘80, of je speelt zelf iets op de piano.

EIGEN IDENTITEIT Dit nieuwe anders-dan-anders budget hotel huist in het gebouw dat begin van dit jaar nog een Ibis hotel was. De Grand Openingsdatum van YUP is 7 september. YUP Hotel maakt deel uit van de Belgisch-Limburgse hotelgroep Different Hotels met in totaal 10 hotels in Limburg en 1 hotel in Antwerpen. De hotels van de holding hebben elk hun eigen identiteit, zijn onafhankelijk en elk different.


LE GROUPE HÔTELIER DIFFERENT HOTELS A INAUGURÉ EN JUILLET UN NOUVEAU CONCEPT HÔTELIER : YUP – YOUNG URBAN PROFESSIONAL. CET HÔTEL S’ADRESSE À L’AVENTURIER MODERNE QUI EST À LA RECHERCHE DE DÉTENTE ET DE PLAISIRS ABORDABLES, LE YUP OU YUPPIE, QUI APPRÉCIE LE CONFORT, LE SERVICE ET LE STYLE DE L’HÔTEL À BOUTIQUES CLASSIQUE, MAIS QUI EN MÊME TEMPS PRÉFÈRE UN CONCEPT PLUS YUPPIE ET PLUS INNOVANT. HÔTEL YUP DONC.

YUP CABINS Le nouvel hôtel à Hasselt se compose de 59 YUP cabins, des chambres astucieusement aménagées de 12m². Le lit occupe la position centrale : il constitue un cocon à partir duquel vous regardez un film, contrôlez vos emails, restez en contact avec le monde et dormez. Les chambres ont des aménagements variés : de la chambre sobre à la chambre haute en couleurs. Creneau International de Hasselt s’est chargé de la réalisation du concept YUP, de la mise en forme à l’aménagement de l’intérieur.

ENDROIT HANG-OUT Dans les années quatre-vingts un YUP ou yuppie était un homme ou une femme jeune, travaillant dur et connaissant du succès et qui aimait le luxe et le confort. Étendre son réseau et n’en faire qu’à sa guise : voilà ce qui primait dans l’existence du YUP. L’hôtel poursuit sur cet élan : au rez-de-chaussée du YUP Hotel vous pouvez choisir de quoi manger et boire au Grab & Go – des snacks et des repasoriginaux, hors du commun que vous pouvez réchauffer vous-même ou emporter – et un délicieux café ou un bon verre de vin ou un cocktail se commandent tout simplement à l’accueil. Vous pouvez même choisir la musique : par exemple une sélection composée par Versuz, le club dance de Hasselt, ou vous demandez un 45-tours comme aux années 80, ou vous vous installez vous-même au piano. 

 

INFO

THONISSENLAAN 52 – 3500 HASSELT

+32 (0)11 23 11 11 - YUPHOTEL.COM