OTOMAT

OTOMAT LANCEERT EEN ALL TIME KLASSIEKER IN EEN NIEUW JASJE: DE GOURMET PIZZA. HET IS EEN FEIT, DE ‘NIEUWE’ PIZZA IS AAN EEN SERIEUZE OPMARS BEZIG. NA DE COMEBACK IN STEDEN ALS NEW YORK, PARIJS EN LONDEN, IS NU OOK ANTWERPEN AAN DE BEURT. MAAK JE BORST NAT VOOR INHEEMS LEKKERS IN COMBINATIE MET ITALIAANSE TRADITIE. OTOMAT SERVEERT HET BESTE VAN BEIDE.  

NOT ORDINARY PIZZA’S Zo luidt de slogan van het nieuwe pizzaconcept Otomat dat wordt gekenmerkt door drie woorden: ‘speciaal’, ‘lokaal’, en ‘verhaal’. De ondernemers sleutelden een jaar lang aan het concept in al zijn facetten: de deegbereiding, de originele recepten, het interieur, de look & feel…. Otomat wil kwalitatieve gourmet pizza’s serveren op een vlotte en informele wijze. Ten eerste is Otomat ‘speciaal’ door het gebruik van biergist als basis van het pizzadeeg. De link met bier wordt duidelijk op de kaart, al was het maar door het ‘beer pairen’ van de pizza's en het grote aanbod van bieren op vat en fles. Verder spreken we ook van ‘lokaal’ door de keuze van ingrediënten. Otomat serveert rode en witte pizza's gebracht onder de vorm van klassiekers zoals witloof met ham, maar ook balletjes in tomatensaus of met Belgische abdijkazen... Tenslotte speelt ook het‘verhaal’ een rol omdat de ondernemers foodies in hart en nieren zijn die met elke pizza een verhaal willen vertellen. Dit alles maakt van Otomat, Heavenly pizza geen traditionele pizzeria, maar wel een vernieuwende pizzabeleving.

LOOK & FEEL Het interieur is eigentijds, ruw en grootstedelijk maar tegelijk ook erg toegankelijk. De focus werd op ‘beleven’ gelegd. Otomat staat dan ook voor gezelligheid, gastvrijheid, delen, genieten, ontdekken. De mix van grote en kleine tafels, een centraal geplaatste unieke koelkast, een toegankelijke bar en open keuken en verrassende eyecatchers zoals ruwe en verweerde golfplaten, neonverlichting met opschriften… transformeren de ruimte in een kosmopolitische setting die ook in London of New York niet zou misstaan. 


OTOMAT LANCE UN CLASSIQUE ETERNEL REVISITE : LA PIZZA GASTRONOMIQUE. C’EST UN FAIT, LA ‘NOUVELLE’ PIZZA A LE VENT EN POUPE. APRES UN COME-BACK DANS DES VILLES COMME NEW YORK, PARIS ET LONDRES, ELLE DEBARQUE MAINTENANT A ANVERS. PREPAREZ-VOUS A DES DELICES LOCAUX EN COMBINAISON AVEC LA TRADITION ITALIENNE. OTOMAT SERT LE MEILLEUR DES DEUX MONDES.

NOT ORDINARY PIZZAS Tel est le slogan du nouveau concept de pizza Otomat, qui se  caractérise par trois mots : ‘spécial’, ‘local’ et ‘histoire’. Otomat veut servir des pizzas gastronomiques de qualité d'une manière rapide et informelle. Tout d’abord, Otomat est 'spécial' en raison de l'utilisation de levure de bière en tant que base pour la pâte à pizza. Il est ensuite ‘local’ par le choix des ingrédients : Otomat sert des pizzas rouges et blanches sous la forme de classiques tels que chicons au jambon, mais aussi boulettes à la sauce tomate. Enfin, ‘l’histoire’ joue également un rôle, parce que les entrepreneurs sont des foodies dans l’âme et veulent raconter une histoire avec chaque pizza. Tout cela fait d’Otomat, Heavenly Pizza non pas une pizzeria traditionnelle, mais une expérience pizza innovante.

LOOK & FEEL L'intérieur est contemporain, brut et métropolitain, mais aussi très accessible. L'accent a été mis sur ‘l'expérience’. Le mélange de grandes et petites tables, le réfrigérateur unique placé au centre, le bar accessible, la cuisine ouverte ainsi que de surprenants eye-catchers tels que tôle ondulée brute et rouillée, enseignes au néon avec inscriptions... tout cela transforme l'espace en un cadre cosmopolite qui serait parfaitement à sa place à Londres ou New York.

 

INFO

VAN SCHOONBEKEPLEIN 11  – 2000 ANTWERPEN

+32 (0) 3 283 48 48 - OTOMAT.BE