SOFIE'S LIVING ROOM

BARTENDER SOFIE KETELS OPENDE ONLANGS MIXOLOGY COCKTAILBAR ‘SOFIE’S LIVING ROOM’. DAT MAG JE HEEL LETTERLIJK NEMEN, WANT DE COCKTAILBAR VINDT PLAATS IN HAAR EIGEN ‘LIVING ROOM’. SOFIE ZET DRIE AVONDEN IN DE WEEK HAAR DEUREN OPEN EN SERVEERT HAAR GASTEN DE LEKKERSTE COCKTAILS IN EEN COMFY EN RELAXTE SFEER.

Naast cocktails shaken en stirren van donderdag- tot en met zaterdagavond, organiseert Sofie, samen met medewerker Moranenn, workshops, tastings en events waarbij alles om smaak draait. Sofie werkt voornamelijk met eigen recepten maar liet zich ook inspireren door collega bartenders en klassiekers als de Negroni. Het accent ligt duidelijk op smaak: de huisgemaakte siropen, het kruidenhoekje waar gasten kunnen proeven en ruiken… In Sofie’s Living Room staat de vrouw centraal: die feminine touch vind je niet enkel in de drankjes, maar ook in de toiletten, waar een boudoir is ingericht, en op de parking waar Sofie dacht aan de hoge hakken van haar gasten. Mannen zijn uiteraard ook welkom! In het interieur kan je een knipoog naar de Art Deco stijl vinden. Het plafond (glas in lood) bevat afbeeldingen van martiniglazen, pompelmoezen en figuren die bij de stijl aansluiten. Ook het logo van Sofie’s Living Room doet denken aan de roaring twenties. Sofie legt de nadruk op huiselijkheid en warmte. Haar gasten moeten zich, mits reservatie, in een ontspannen en elegante sfeer bevinden om met alle zintuigen van de cocktails te genieten. 


LA BARTENDER SOFIE KETELS A RECEMMENT OUVERT SON MIXOLOGY COCKTAIL BAR ‘SOFIE’S LIVING ROOM’. CE QU’IL FAUT PRENDRE AU PIED DE LA LETTRE, CAR LE BAR A COCKTAILS EST EFFECTIVEMENT AMENAGE DANS SON PROPRE LIVING. SOFIE OUVRE SA PORTE TROIS SOIRS PAR SEMAINE ET SERT A SES CLIENTS DE DELICIEUX COCKTAILS DANS UNE ATMOSPHERE CONFORTABLE ET DETENDUE.

Outre préparer des cocktails du jeudi au samedi soir, Sophie organise avec son collaborateur Moranenn des ateliers, dégustations et événements entièrement axés sur le goût. De fait, l'accent est clairement mis sur les saveurs : sirops faits maison, coin herbes aromatiques où les clients peuvent goûter et sentir... À l'intérieur, on retrouve un clin d'œil au style Art déco. Ses clients doivent bénéficier d’une atmosphère détendue et élégante afin de déguster les cocktails en utilisant tous leurs sens (sur rendez-vous).

 

 

INFO

DEMYTTENAERELAAN 13 -8670 KOKSIJDE

+32 (0)58 52 00 13  - SOFIE’S LIVING ROOM