KOKS & TALES

DE GROTE WAVE VAN POP UPS ZOU VOORBIJ GEWAAID ZIJN? THINK AGAIN. HET SUCCES VAN ZIJN POP UP DEED ROB BIESMANS VOLUIT KIEZEN VOOR EEN EIGEN COCKTAILBAR DIE GEZWIND LUISTERT NAAR DE NAAM KOKS & TALES.

Rob Biesmans staat in Hasselt al lange tijd bekend als de man achter het cateringconcept The Foodmonkeys waarmee hij oppopte in speakeasy’s, maar evengoed in musea of op lifestyle-events. Zijn eerste ervaring deed hij op aan de hotelschool in Spa, waarna hij belandde in het gerenommeerde Clos Saint Denis. Tientallen jaren later verleidde zijn horecamicrobe hem tot een deelname aan Mijn Restaurant, maar intussen heeft hij Koks & Tales op de kaart gezet. Hier kan je van maandag tot zaterdag terecht voor vintage cocktails, telkens vanaf 17u tot 01u. Naast wijnen en champagnes vermeldt de kaart meer dan 40 cocktails, waaronder eigen creaties en klassiekers. Koks & Tales is een hippe formule die cocktails en fingerfood combineert, vaak zelfs met livemuziek op de achtergrond.


LA GRANDE VAGUE DES POP-UPS SERAIT-ELLE PASSÉE ? DÉTROMPEZ-VOUS ! LE SUCCÈS DE SON POP-UP A POUSSÉ ROB BIESMANS À OPTER RÉSOLUMENT POUR L’OUVERTURE DE SON PROPRE COCKTAIL BAR, QUI RÉPOND AU NOM DE KOKS & TALES.

On peut s’y rendre de lundi à Samedi entre 17h et 01h, pour y siroter des cocktails vintage. Outre des vins et champagnes, la carte propose plus de 40 cocktails, dont des créations propres et des classiques. Koks&Tales est une formule branchée qui combine cocktails et fingerfood, souvent avec de la musique live en arrière-plan.

 

INFO

SCHRIJNWERKERSSTRAAT 9 - 3500 HASSELT

011 32 25 42 - KOKS&TALES