CAFE PANACHE

NET OM HET HOEKJE, OP EEN BEUGSCHOOT VAN DE LEVENDIGE EN DRUKKE TEN KATEMARKT BEVINDT ZICH CAFE PANACHE. DEZE STADSBAR HEEFT ALLURES VAN HET NEW YORKSE MEATPACKING DISTRICT IN COMBINATIE MET VERFIJNDE GERECHTEN EN VERNIEUWENDE COCKTAILS.

BRAVOUR EN STIJL Café Panache is de nieuwste creatie van Daan Bonsen en Leonardo Belloni, oprichters van onder meer Americano Bar & Kitchen en de Marktkantine. Zij toverden deze voormalige marktopslag om tot een bruisende dining room. Het café/restaurant staat voor stijl en allure: het interieur valt het beste te omschrijven als urban chic. De Belgische ontwerper Will Erens creëerde een kosmopolitische sfeer met warme tinten, accenten in hout en staal en bontgekleurde lampen. 

SHARING IS CARING In de keuken staan Dirk Mooren en Cas van de Pol. Beide chefs hebben in Londen en Dublin op hoog niveau gewerkt en Cas werkte zelfs als privé chef voor sterren als Katy Perry en Paul McCartney. Nu de heren terug op eigen bodem zijn, kozen ze voor een seizoenkaart. In de keuken wordt dus gewerkt met verse ingrediënten die in seizoen zijn. De meeste zaken worden ook op een enorme houtovengrill bereid. Gasten kunnen à la carte eten of kiezen voor een 3-gangen marktmenu. De gerechten zijn puur, eerlijk en vers en dienen gedeeld te worden.

OESTERS EN COCKTAILS Verder zijn er ook twee bars waar streetfood en oesters geserveerd worden. Uiteraard mogen cocktails hier niet ontbreken. Deze bars zijn ook toegankelijk voor gasten die enkel iets willen drinken. 


C’EST JUSTE DERRIÈRE LE COIN, À UN JET DE PIERRE DU QUARTIER ANIMÉ ‘TEN KATEMARKT’, QUE VOUS TROUVEREZ LE CAFÉ PANACHE. CE BAR OFFRE CE MARIAGE UNIQUE D’ALLURES NEW-YORKAISES INDÉNIABLES ET DE COCKTAILS INNOVANTS ACCOMPAGNANT DES METS RAFFINÉS.

BRAVOURE ET STYLE. Le Café Panache est la dernière création de Daan Bonsen et Leonardo Belloni, fondateurs entre autres de l’Americano Bar & Kitchen et de la maison Marktkantine. Ils ont transformé cet ancien dépôt en une salle animée et vivante. Le concepteur belge Will Erens a créé une ambiance cosmopolite aux couleurs chaudes, aux accents de bois et d’acier et aux lampes chamarrées. 

SHARING IS CARING. La cuisine est régie par Dirk Mooren et Cas van de Pol. Les deux chefs ont travaillé à un niveau élevé à Londres et Dublin, Cas ayant même travaillé en tant que chef privé pour des vedettes telles que Katy Perry et Paul McCartney. Maintenant que ces messieurs sont revenus dans leur patrie, ils ont opté pour une carte saisonnière. On travaille donc avec des ingrédients frais et de saison. La plupart des mets sont préparés sur un énorme grill au bois.

HUÎTRES ET COCKTAILS. La maison dispose aussi de deux bars où sont servis des spécialités de street food et des huîtres. Les cocktails ne font évidemment pas défaut. Ces bars sont également accessibles aux clients qui souhaitent simplement boire un verre.

 
 

INFO

TEN KATESTRAAT 117 - 1053 CC AMSTERDAM

NEDERLAND

+31 (0)20 221 17 36 -  CAFEPANACHE.NL