CULTURE CLUB

CULTURE CLUB IS KLAAR VOOR EEN NIEUW VERHAAL. AFGELOPEN VOORJAAR LANCEERDE MANAGER LENNERT VAN DER CRUYSSEN ZIJN NAGELNIEUWE CONCEPT WAARDOOR DE WARE ZIEL VAN DE GENTSE CLUB TERUGKEERT.  BEFAAMDE LOKALE EN INTERNATIONALE DJ’S MOETEN DE CLUB NAAR ZIJN ROOTS LATEN TERUGKEREN: GOEDE MUZIEK EN KWALITEITSVOL UITGAAN.

PREMIUM UITGAAN De focus blijkt steeds meer op kwaliteit, comfort en vroeg uitgaan te liggen. Culture Club wil de toon zetten om feestjes vroeger te laten beginnen en opent zijn deuren op zaterdag al om 21u. Early birds die voor 23u komen, worden beloond want ze hoeven geen entree te betalen. De DJ warmt deze vroege feestgangers op met aangepaste tunes en de Gentlemen’s Bar, de vroegere VIP-ruimte, serveert ze de beste gins en whisky’s. Deze vroege vogels hoeven zich ook geen zorgen te maken over een awkwardly lege club: zodra de Gentlemen’s Bar goed gevuld is, schuift een gordijn open om de zaal te vergroten.

STRENGE BUITENWIPPERS Het barpersoneel volgde ter voorbereiding van de heropening een hospitality cursus bij Bacardi. Ze staan garant voor het serveren van kwaliteitsvolle en correcte drankjes en een aangename bediening. Buiten staan twee dames die een oogje in het zeil houden en minderjarigen of relschoppers toegang weigeren. Veiligheid en comfort spelen een grote rol en worden door Culture Club hoog in het vaandel gedragen.

NIEUWE LOOK MET OUDE GLORIE Culture Club werkte samen met het Gentse Element Architecten. Ze creëerden samen een nieuwe look zonder de glorie van de oude dagen te verliezen. Kernidee van de architecten was om de looplijnen in de club te veranderen, zo werd een groter gevoel van openheid gerealiseerd. In de Town Hall (main room) werd de VIP-ruimte verplaatst en verkleind. In de zaal boven, The Vault, werd de DJbooth naar voren geplaatst om een boiler room gevoel te creëren. 


LE CULTURE CLUB EST PRÊT POUR UNE NOUVELLE AVENTURE. L’ANNÉE DERNIÈRE, SON MANAGER LENNERT VAN DER CRUYSSEN A LANCÉ SON CONCEPT FLAMBANT NEUF, MARQUANT LE RETOUR À L’ÂME VÉRITABLE DU CLUB GANTOIS. DES DJ LOCAUX ET INTERNATIONAUX DE RENOM DOIVENT ASSURER LE RETOUR DU CLUB À SES SOURCES : LA BONNE MUSIQUE ET LES SORTIES DE QUALITÉ.

DES SORTIES PREMIUM. Le focus porte toujours davantage sur la qualité, le confort et une soirée débutant plus tôt que d’habitude. Le Culture Club tient à donner le ton et ouvre ses portes dès 21 heures le samedi. Les clients qui jouent le jeu et se présentent avant 23 heures sont récompensés, car ils ne paient pas l’entrée. Le DJ chauffe ces fêtards précoces en leur proposant les tubes appropriés et le Gentlemen’s Bar, l’ancien espace VIP, leur sert les meilleurs gins et whiskies. Ces clients n’ont en outre aucun souci à se faire à propos d’un club désastreusement vide au départ : dès que le Gentlemen’s Bar se remplit, un store s’ouvre pour agrandir la salle.

NOUVEAU LOOK, ANCIENNE GLOIRE. Le Culture Club a collaboré avec le bureau gantois Element Architecten. Ensemble, ils ont créé un nouveau look, sans pour autant perdre la gloire des jours d’antan. L’idée de base des architectes consistait à modifier les trajets de circulation dans le club, créant ainsi une plus grande sensation d’ouverture. Dans le Town Hall (l’espace principal), l’espace VIP a été déplacé et réduit. Dans la salle du haut, The Vault, le stand du DJ a été avancé afin de créer une sensation de ‘boiler room’.

 
 

INFO

AFRIKALAAN 174 – 9000 GENT

+ 32 (0)9 277 02 37 - cultureclub.be