FUZZY DUCK

Een chille bar waar locals elkaar ontmoeten om te genieten van een glaasje wijn en gedeelde tapas. Entrepreneurs Jessica Van Driessche en Sam Smith vonden dat Oudenaarde nood had aan zo’n concept en openden in april bar & eatery Fuzzy Duck. Naast de uitgebreide wijnkaart, biedt de bar ook Belgische gins, whisky’s en speciale bieren aan. In de eatery kan groot en klein terecht voor foodsharing: homemade minihamburgers, Mexicaanse quesadillas en ander lekkers wordt gezellig door de hele tafel gedeeld. Fuzzy Duck kreeg Engelse toetsen mee door de Britse Sam Smith, onder meer de top hats die als lampenkapjes fungeren (ook een verwijzing naar de vorige bestemming van het pand: een hoedenzaak). De bar & eatery werd door het koppel zelf ingericht. Ze vermengden de authentieke elementen, zoals de tegelvloer en de marmeren schouw, mooi in het vintage-ogende geheel. In de zaal vooraan zijn de gouden bar en de ruwe bakstenenmuur eyecatchers, achteraan het pand vormt de ruime rookruimte met comfortabele zeteltjes een relaxte plek. Fuzzy Duck is tot in de puntjes ingericht, zelfs naar het kleinste kamertje gaan is een belevenis. Maar dat moet je zelf maar ontdekken! 


Un bar pour chiller, où les copains se retrouvent pour savourer un verre de vin et partager des tapas. Les entrepreneurs Jessica Van Driessche et Sam Smith estimaient que la ville d’Oudenaarde avait besoin d’un tel concept et c’est pourquoi ils ont ouvert le Bar & Eatery Fuzzy Duck en avril. En plus de la vaste carte des vins, le bar propose aussi des gins et whiskies belges, ainsi que des bières spéciales. De son côté, l’Eatery accueille grands et petits pour une expérience de foodsharing : mini-hamburgers ‘maison’, quesadillas mexicaines et autres délices sont partagés par toute la tablée. Le Bar & Eatery a été aménagé par le couple même. Ils ont artistiquement mélangé les éléments authentiques, comme le sol dallé et la cheminée de marbre, dans un bel ensemble vintage. Le Fuzzy Duck est aménagé jusque dans les moindres détails. Même une visite au plus petit coin de la maison est un événement. Mais vous n’aurez qu’à le découvrir par vous-même !

 

 

INFO

BROODSTRAAT 21 - 9700 OUDENAARDE

+32 (0)479 88 02 12 - FUZZYDUCK.BE