TERHILLS HOTEL

“HET TERHILLS HOTEL BEZOEK JE NIET, JE BELEEFT HET.” EEN QUOTE DIE DIFFERENT HOTELS, DE GROEP ACHTER HET TERHILLS HOTEL, ZELF HOOG IN HET VAANDEL DRAAGT. IN DIT NIEUWE HOTEL WORDEN COMFORT, MODE EN NATUUR OP EEN ELEGANTE MANIER VERENIGD. MODERNE LUXE OP EEN LOCATIE MET GESCHIEDENIS: EEN VOORMALIGE STEENKOOLMIJN.

LIFESTYLE EXPERIENCE De interessante mix tussen hedendaagse luxe en het industriële karakter van het pand, zorgen ervoor dat logeren in Terhills Hotel een gedroomde ervaring wordt. De zestig kamers zijn met oog voor detail ingericht: warme aardetinten in contrast met strakke decoratie. Het hotel biedt ook spabehandelingen en massages aan in het wellness centrum en de gasten kunnen genieten van high tea of hippe cocktails in de stijlvol ingerichte bar. All part of the ‘lifestyle experience’.

HERBESTEMMING VAN DE STEENKOOLMIJN Het hotel is gevestigd op de Terhills site: een voormalige steenkoolmijnsite. De vormgeving en architectuur zijn van de hand van Simoni Architecten, het architectenbureau uit Hasselt die moderne en strakke lijnen toevoegden aan het neoclassicistische barokke gebouw. Terhills Hotel wordt omhelsd door Franse tuinen met gelijnde hagen, netjes aangelegde bloemperken en fonteinen.

DIFFERENT HOTELS Met het Terhills Hotel opende de Belgisch-Limburgse hotelgroep hun tiende hotel. De andere hotels zijn voornamelijk in Limburg gevestigd en hebben elk hun eigen stijl en identiteit. 


"L’HÔTEL TERHILLS NE SE VISITE PAS, IL SE VIT." VOILÀ UNE CITATION À LAQUELLE DIFFERENT HOTELS, LE GROUPE QUI SE CACHE DERRIÈRE L’HÔTEL TERHILLS, ATTACHE LA PLUS GRANDE IMPORTANCE. CE NOUVEL HÔTEL ALLIE DE FAÇON ÉLÉGANTE LE CONFORT, LA MODE ET LA NATURE. LE LUXE MODERNE SUR UN SITE HISTORIQUE : UNE ANCIENNE MINE DE CHARBON.

EXPÉRIENCE DE STYLE DE VIE. Grâce au mélange intéressant du luxe contemporain et du caractère industriel de l’immeuble, un séjour à l’Hôtel Terhills est toujours une expérience rêvée. Les soixante chambres ont été aménagées avec le sens du détail : des tons chauds de terre cuite qui contrastent avec des décorations aux lignes fluides. L’hôtel offre aussi des traitements SPA et des massages dans son centre de bien-être et les hôtes peuvent savourer le thé ou des cocktails dans le bar élégant de l’établissement. Une véritable ‘expérience de style de vie’.

NOUVELLE DESTINATION DONNÉE À LA MINE. L’hôtel est situé sur le site Terhills : un ancien site minier. Le design et l’architecture sont de la main de Simoni Architecten, un bureau d’architectes de Hasselt, qui a ajouté des lignes modernes et fluides au bâtiment baroque néoclassique. L’Hôtel Terhills est entouré de jardins à la française aux haies bien alignées, agrémentés de massifs de fleurs bien entretenus et de fontaines.

 
 

INFO

ZETELLAAN 68 – 3630 MAASMECHELEN

+32 (0)89 73 09 09 - DIFFERENTHOTELS.COM/TERHILLS