COPINE

Bar Copine lijkt op het eerste zicht een koffiebar waar je zowel voor koffie of thee als voor een lekker ontbijt of heerlijke lunch terecht kan. Deze nieuwe Lokerse hotspot houdt echter zoveel meer in en lanceert de ‘conceptbar’ in onze contreien. Naast het hospitality gedeelte, is alles wat je ziet in de aangrenzende shop te koop en organiseren de ondernemers tal van events, zoals after work avonden, waarbij klassieke en ook minder bekende aperitieven en hapjes centraal staan. Verder zullen er in de toekomst thee- en koffieproeverijen plaatsvinden en willen de ondernemers hun kennis op vlak van eten delen door cursussen te organiseren. Zo nu en dan wordt de lat wat hoger gelegd en transformeren ze Bar Copine tot een heus restaurant waarbij het motto ‘sharing is caring’ centraal staat. Er werd veel aandacht aan de inrichting van het beschermde pand besteed. De nadruk ligt op de Scandinavische toetsen, mix van stoelen, terrazzo vloer en de fijne details die het geheel afwerken. 


Au premier abord, le bar Copine ressemble à un café où l’on peut boire un café ou un thé, prendre le petit déjeuner et le lunch. Ce nouveau hotspot situé à Lokeren offre cependant beaucoup plus et, après le concept shop, lance le concept bar. Outre la zone hospitality, tout le reste se trouve dans la boutique attenante. Les entrepreneurs organisent de nombreux événements, tels que soirées afterwork, lors desquelles apéritifs et snacks classiques et moins connus jouent les vedettes. Une grande attention a été accordée à l’aménagement du bâtiment classé, avec un accent sur les notes scandinaves, les chaises panachées, le sol en terrazzo et les élégants détails qui parachèvent l’ensemble.

 

INFO

DURMELAAN 24 - 9160 LOKEREN

+32 (0)9 310 61 66 - BARCOPINE.BE