NXT DOOR

BRUGGE STAAT BEKEND VOOR DE ZWANEN OP DE REIEN EN DE GOED BEWAARDE MIDDELEEUWSE GEBOUWEN. MAAR DE WEST-VLAAMSE HOOFDSTAD BARST OOK VAN DE HEERLIJKE GASTRONOMISCHE ADRESJES.  NXT DOOR, DE NIEUWE ZAAK VAN ONDERNEMER TOM MESTDAGH, IS EEN PERFECTE AANVULLING OP DAT LIJSTJE. HIER KAN JE LEKKERS UIT ALLE WINDSTREKEN PROEVEN, VAN MEXICO CITY TOT TOKIO.

NEW CHALLENGE Tom’s Diner is zonder twijfel een vaste bistronomische waarde in Brugge. Eigenaar en chef Tom Mestdagh runt het restaurant al bijna 17 jaar en vond dat het tijd was om een nieuw concept te lanceren. Enter: NXT DOOR, het laagdrempelige restaurant waar je de ultieme streetfood experience in Brugge en omstreken kan opdoen. Het concept is simpel: alles wat je op straat kan eten, van Bangkok tot Athene, wordt in NXT DOOR op een eenvoudige maar stijlvolle en verfijnde manier aan tafel geserveerd. Tom wil pure wereldsmaken samenbrengen in zijn nieuwe restaurant, dat, zoals de naam al deed vermoeden, vlak naast Tom’s Diner ligt.

ALL OVER THE WORLD Stap via Tom’s Diner NXT DOOR binnen en ontdek een nieuwe wereld waarin streetfood en de bijbehorende ervaring centraal staat. Inspiratie haalde Tom uit zijn vele reizen en zijn ‘goesting’ naar nieuwe uitdagingen. Het gezellige maar wereldse interieur werd door designer Lieven Musschoot uitgedacht. Puurheid gaat hier hand in hand met experimenteren en innoveren. Eye catchers zijn de warme houten lambrisering, grijze straattegels, communal table en aardse tinten als grijs en oranje. Accenten worden gelegd door de bakstenen muur, kleurige kussens en koperen lampen.

BITES & MORE De drie jonge chefs, Tom Mestdagh, Tom Vermeulen en Jeroen Borglevens, verrassen met nieuwe smaken in de vorm van verschillende bites . De bedoeling is om via een waaier aan hapjes de wereld op een culinaire manier te ontdekken. Denk aan gerechtjes met Griekse, Japanse of Mexicaanse roots zoals ramen, pulled pork buns en een warme noedelsalade.


BRUGES EST CONNUE POUR SES CYGNES SUR LES CANAUX ET SES BATIMENTS MEDIEVAUX. MAIS LA CAPITALE DE LA FLANDRE-OCCIDENTALE REGORGE EGALEMENT DE DELICIEUSES ADRESSES GOURMANDES. NXT DOOR, LE NOUVEL ETABLISSEMENT DE L’ENTREPRENEUR TOM MESTDAGH, CONSTITUE UN COMPLEMENT PARFAIT SUR CETTE LISTE. ON Y DEGUSTE DES DELICES DES QUATRE COINS DU MONDE, DE MEXICO A TOKYO.

NEW CHALLENGE Tom’s Diner constitue sans nul doute une solide valeur bistronomique à Bruges. Le propriétaire et chef Tom Mestdagh, qui dirige le restaurant depuis presque 17 ans, estimait qu'il était temps de lancer un nouveau concept. Voici donc NXT DOOR, le restaurant convivial où l’on peut découvrir la street food experience ultime à Bruges et alentour. Le concept est simple : tout ce qu’on peut manger dans la rue, de Bangkok à Athènes, est servi chez NXT DOOR à table, d'une manière simple, mais élégante et raffinée.

ALL OVER THE WORLD Entrez chez NXT DOOR via Tom’s Diner et découvrez un nouvel univers dans lequel le street food et l'expérience qui va de pair jouent les vedettes. Tom a tiré son inspiration de ses nombreux voyages et de son ‘goût’ pour les nouveaux défis. Chaleureuses boiseries, pavés gris, table commune et tons terre, tels que gris et orange, constituent les points de mire. Les accents sont apportés par le mur de brique, les coussins colorés et les lampes en cuivre.

BITES & MORE Tom Mestdagh, Tom Vermeulen et Jeroen Borglevens, les trois jeunes chefs, surprennent avec de nouvelles saveurs sous la forme de différents ‘bites’. L'objectif est de faire un tour du monde culinaire par le biais de tout un éventail de snacks. Par exemple, des plats aux racines grecques, japonaises ou mexicaines, tels que ramen, pulled pork buns et salade chaude de nouilles.

 

INFO

WEST GISTELHOF 21 – 8000 BRUGGE

+32 (0)50 73 79 89 - NXTDOOR.BE