3SIXTY

EEN ZONNIG ROOFTOP TERRAS IS EEN ABSOLUTE MUST IN IEDERE WERELDSTAD. DE VLAAMSE BADPLAATS KNOKKE MAG DAN WEL GEEN WERELDSTAD ZIJN, MAAR KREEG ENKELE MAANDEN GELEDEN TOCH EEN KOSMOPOLITISCHE VIBE DOOR DE OPENING VAN ROOFTOP BAR 3SIXTY.

SKY LOUNGE Sinds vorig jaar bevindt zich op de hoogste verdieping van het Knokse Memlinc Hotel een unieke bar: de 3SIXTY Sky Lounge. Gasten worden uitgenodigd om hun dagje shoppen, zonnen of tafelen op een leuke en adembenemende wijze af te sluiten met een aperitief en een geweldig uitzicht, van het Zwin tot Zeebrugge. De rooftop bar beschikt over een stylish terras waar je heerlijk in het zonnetje kan genieten van de omgeving.


DANS CHAQUE METROPOLE, UN ROOF-TOP ENSOLEILLE EST UN MUST ABSOLU. LA STATION BALNEAIRE FLAMANDE DE KNOKKE A BEAU NE PAS ETRE UNE METROPOLE, ELLE BENEFICIE DEPUIS QUELQUES MOIS D’UNE VIBE COSMOPOLITE GRACE A L’OUVERTURE DU ROOF-TOP BAR 3SIXTY.

SKY LOUNGE Depuis l'année dernière, le dernier étage de l'Hôtel Memlinc à Knokke héberge un  bar unique : le 3SIXTY Sky Lounge. Les clients sont invités à conclure leur journée de shopping, de bronzage ou de table par un apéritif et une vue magnifique allant du Zwin à Zeebruges. Le roof-top bar dispose d'une élégante terrasse qui permet d’admirer les environs tout en profitant du soleil.

 

INFO

ELIZABETLAAN 2, 8300 KNOKKE-HEIST
+32 (0)50 60 11 34, 3SIXTY.BE