TILDA ALL DAY

Stel: het is 15 uur ’s middags en je bent in de mood voor een bloody mary met een roereitje. Wat doe je? Tilda All Day biedt hier het perfecte antwoord op. Als je in Brooklyn woont, tenminste. Sinds oktober kunnen de hippe vogels uit die buurt terecht in het breakfast/brunch-all-day-long-concept Tilda. Hier draait het allemaal om homemade lekkers, lokaal gebrande koffie en een easy going sfeertje. Het strakke interieur maakt van Tilda een plaatje: veel wit, speelse accenten en vintagetoetsen.


Imaginons qu'il est 15 heures du après midi et vous ayez envie d’un Bloody Mary avec un œuf brouillé. Que faire le concept breakfast/brunch Tilda All Day apporte la réponse parfaite ! Du moins si vous vivez à Brooklyn. Ici, tout est axé sur les délices maison, le café torréfié localement et l’ambiance détendue. Intérieur sobre, avec beaucoup de blanc, des accents ludiques et des notes vintage.