C

C staat voor koud en warm, laagdrempelig en toegewijd, kwaliteit en service. Maar C staat vooral voor Celsius, een knipoog naar de verdeling van de kaart in verschillende temperaturen. De Nederlandse topchef Michiel van de Eerde, die BAUT oprichtte, laat z’n gasten ontdekken hoe belangrijk temperatuur is voor een gerecht. Een product kan veranderen van smaak en textuur bij bereiding op verschillende graden. Met dit creatieve concept verdiepen Michiel en zijn broer Lucas zich in een nieuwe culinaire beleving. Zij keren terug naar het adres waar het met BAUT allemaal begon: de Wibautstraat.


C, c’est froid et chaud, accessibilité et dévouement, qualité et service. Mais C est également synonyme de Celsius, un clin d'œil à la subdivision de la carte en différentes températures. Le grand chef néerlandais Michiel van de Eerde, qui a fondé BAUT, fait découvrir à ses clients à quel point la température est importante pour un plat. Un produit peut changer de saveur et de texture lorsqu'il est préparé à différentes températures. Sur la base de ce concept créatif, Michiel et son frère Lucas se plongent dans une nouvelle expérience culinaire.